(Digitale) Mobiele Media
Kom erachter hoe (digitale) mobiele billboards jouw boodschap overbrengen 

 

Dankzij het grote (digitale) mobiele media aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Ons aanbod
Promobikes Ecover in Amsterdam
PROMOBIKES 
FIETS JE BOODSCHAP OP ABRI FORMAAT NAAR DE DOELGROEP TOE!

 

De Promobike is een milieuvriendelijke reclamefiets medium en overal snel inzetbaar. In de winkelstraat, op de woonboulevard, in het park/bos of aan het strand. Zelfs binnen in het winkelcentrum of bij een overdekt event bereik je je doelgroep met deze Abrifietsen

promodukties-digicar-Ledwagen-mini-Amsterdam
DIGICARS

Centra van steeds meer steden worden schoner en weren daarom oude diesel auto’s. Promodukties heeft daarom fotogenieke elektrische vervoersmiddelen waarmee je dichtbij de mensen adverteert. Uw advertentie (slideshows, filmpjes en andere illustraties) wordt op een LCD scherm achterop de DigiCar weergegeven. Dankzij het kleine formaat is het ook mogelijk om binnen te rijden. Handig op bijvoorbeeld regenachtige dagen.

Walking Billboards Promodukties
WALKING BILLBOARDS & DIGITAL BACKPACKS

Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen met een walking billboard en een digital backpack! Het draagbare walking billboard heeft een lichtkrant met bewegende tekst. Wil je liever een filmpje of slideshow tonen, kies dan de backpack.

Tubes mobiele billboards boulevard strand promotie Promodukties
TUBES

De fraai gevormde mobiele billboard wordt volledig uitgevoerd in de ‘look and feel’ huisstijl van de opdrachtgever. De fully branded tube is daardoor een unieke eyecatcher in het straatbeeld. Zowel het volledige reclamevlak, de zijkanten, de achterzijde én zelfs de gehele chauffeurscabine wordt gebrand in huisstijl kleuren.

LEDwagens-digitale-reclame-billboards-voor-NonProfit-Promodukties
MOBIELE LED SCHERMEN – LED WAGENS

De digitale reclame LEDwagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens minder zichtbaar worden door de stand van de zon of omdat het donker is, heeft deze LED wagen hier geen  last van. We brengen iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep!

reclame bakfiets Promodukties TU Delft
reclame bakfietsen

Dit opvallende promotiemedium is geschikt voor het meenemen van veel (duurzame) flyers en samples waarmee je je gemakkelijk op drukke punten dichtbij het publiek kunt begeven. Aangezien het promotiemateriaal gemakkelijk te verplaatsen is, fiets je gewoon naar een volgend druk punt. Graag bewegend beeld laten zien? Kies dan voor de digitale bakfiets.

SHOWROOM & PRESENTATIEWAGEN

De Mobiele Showroom is het perfecte medium voor het ‘showen’ van realistische settings op onverwachtse locaties. Dit unieke medium is niet alleen goed in te zetten om je product te laten zien, maar juist als mobiele plek waar mensen kunnen instappen. Denk daarbij aan een mobiele demo- en infocentrum, walk-in showroom, rijdende etalage of een sample- en verkooppunt van nieuwe producten. Tegelijkertijd zorg je voor goed klantcontact. Het interieur is volledig naar wens te verbouwen en in te richten.

SPECTACULARS OP WIELEN & PODIUMWAGEN

Ontwikkel de Spectacular compleet naar eigen wens!. Hiervoor  creëren wij zowel 2D als 3D uitingen. De Spectacular heeft een zeer hoge attentiewaarde. Dankzij de veelzijdigheid is de wagen ook in te zetten als podium voor optredens en presentaties. Daardoor zeer geschikt voor roadshows.

Etos Centraal Utrecht PROMO-UNIT Promodukties (1)
Promo-unit

Dit opvallende promotie medium is geschikt voor het meenemen van grote hoeveelheden (duurzame) flyers en samples en is snel op en af te bouwen. Je begeeft je gemakkelijk op drukke punten dichtbij het publiek. Door zowel binnen als buiten te staan met de unit, krijgt uw product de aandacht dat het verdient. Promo-Unit ook in te zetten voor zelf-pak-service (volgens de RIVM regels).

Mupi Amsterdam verplaatsbare abri Promodukties
mupi

Een mupi is een reclamedrager die je op verschillende plekken in de stad tegen kan komen. Vaak zijn ze vrijstaand, maar ze worden ook tegen de muur aan geplaatst. Ze komen voornamelijk voor op openbare plekken in de stad. Zo staan ze bij winkelcentra, musea, grote pleinen, maar ook in bushokjes en op trein- en metrostations.

Ze worden onder andere ingezet bij winkelacties, politieke acties, stadskaarten en ter promotie van een film, festival of musical. En vaak in combinatie met het (self service) flyeren of samplen van extra promotiemateriaal. Of er rijden segwayspromobikesbakfietsen of digicars in de buurt voor extra promotie.

Segways mobiele billboards Promodukties
SEGWAYS

Een uniek en zeer opvallend mobiel medium om een reclameboodschap direct en sympathiek bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. De segway is zeer wendbaar en vrijwel overal inzetbaar, zowel binnen als buiten. Daarnaast is de segway uiterst milieuvriendelijk en geluidloos.

Billboat Promodukties. Brand Activation. Buitenreclame
BILLBOATS

De Billboat vaart door grachten en heeft een uitermate hoge attentiewaarde. Uniek in Nederland. Om voor veel visibility te zorgen is het reclamevlak (billboard formaat) dubbelzijdig. Dankzij het kantelsysteem kan de Billboat zonder problemen overal varen. Hierdoor trek je de aandacht in de grachten van stadscentra en langs drukbevolkte terrassen.

Bijzondere Roadshow wagen huren Promodukties
ROADSHOWS

De Mobiele showroomwagen is uitermate geschikt voor roadshows. De wagen is volledig transparant en dit maakt het een heel laagdrempelig medium. Er is zelfs de mogelijkheid om de wagen om te bouwen naar een winkel, een showroom/brandexpercience of mobiele vergaderruimte. Zodat je groepen mensen jouw product of dienst ter plekke kan laten ervaren. Onze podiumwagen is juist weer goed inzetbaar om te laten rondrijden als spectaculair, voor optochten of presentaties/optredens in de buitenlucht.

Ervaringen

Promodukies is er al 30 jaar op gericht om jouw merk naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water komen onze mobiele billboards. Zo kom je dicht bij retailers en het Point of Salevoor met een unieke fieldmarketingactie.

 

Combineren

Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen. Door middel van de inzet van de voertuigen en de combinatie met sampling  of flyering, bereik je meer impact. Je creëert namelijk brandactivation visibility midden in de doelgroep EN geeft wat fysieks mee.

 

Voorbeelden

Zie ook onze meest recente video en andere promotiesuggesties, zie: Online content creëren, Guerrilla Marketing en Roadshows.