(Digitale) Mobiele Media
Kom erachter hoe (digitale) mobiele billboards jouw boodschap overbrengen 

Dankzij het grote (digitale) mobiele media aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Ons aanbod

Roadshow

De Mobiele showroomwagen is uitermate geschikt voor roadshows. De wagen is volledig transparant en dit maakt het een heel laagdrempelig medium. 

WINKELCENTRUM OOSTPOORT

Winkelcentrum Oostpoort heeft een nieuwe make-over gekregen, wat ze vierde met een gezellig event. Er reed ook een LEDwagen rond.

ORANJEFONDS BRENGT MET LEDWAGEN BERICHTEN ROND

Iconix sponsor van AJAX

De woonkamer van Riviera Maison

Ervaringen

Promodukies is er al 30 jaar op gericht om jouw merk naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water komen onze mobiele billboards. Zo kom je dicht bij retailers en het Point of Salevoor met een unieke fieldmarketingactie.

 

Combineren

Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen. Door middel van de inzet van de voertuigen en de combinatie met sampling  of flyering, bereik je meer impact. Je creëert namelijk brandactivation visibility midden in de doelgroep EN geeft wat fysieks mee.

 

Voorbeelden

Zie ook onze meest recente video en andere promotiesuggesties, zie: Online content creëren, Guerrilla Marketing en Roadshows.