Walking billboards inzetten? Check de opties | Promodukties

Walking billboard: promotie te voet

Met walking billboards kom je overal waar voetgangers zijn toegestaan. Op drukke plekken in het centrum, maar ook in overdekte winkelcentra of zelfs stations. Ook op evenementen kun je extra visibilty genereren met dit bijzonder opvallende medium. Het draagbare billboard heeft naast de vaste uiting, een lichtkrant met bewegende tekst om nog meer op te vallen, ook in het donker!  

Wil je liever een filmpje of slideshow tonen, kies dan de digital backpack. Meer interactie? Voorzie de walking billboards van een QR-code waarmee je je doelgroep direct naar de juiste informatie leidt op je site. 

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Walking billboard(s)

Dit draagbare medium is er in twee varianten: Large en Extra Large. Middels van achteren uitgelichte posters en een programmeerbare ‘lichtkrant’ aan de bovenzijde, communiceer je zo gemakkelijk een ‘Call to Action’. Zowel overdag als ’s avonds is dit een zeer opvallende verschijning hierdoor breed in te zetten. Overal waar onze promotieteams te voet kunnen komen, zorgen ze voor visibility om jouw doel te bereiken.

Digital backpack(s)

Dit draagbare medium biedt de mogelijkheid om je met bewegend beeld (in de vorm van een slide show of video) tussen het publiek te begeven. Het is zelfs mogelijk om een splitscreen te gebruiken waarbij de bovenzijde en onderzijde iets anders communiceren. Een stilstaande aanbieding die permanent in beeld is, combineer je zo met een video. Ook hier geldt: Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen!

Voorbeelden inzet walking billboards

Hieronder zie je enkele voorbeelden voor het inzetten van walking billboards. Laat je inspireren voor je eigen campagne.

Download de tarieven voor de Walking billboards

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Walking billboards.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Combineren met andere services

Promodukties adviseert je graag op dit gebied waardoor jouw doel wordt bereikt.. Door  deze service te combineren met andere services bijvoorbeeld: Denk aan Acteurs en entertaiment, Promobikes & Reclame bakfietsen. Creëer een unieke campagne waarmee je zoveel mogelijk mensen bereikt. Door de gecombineerde aanpak ziet je doelgroep de boodschap meerdere keren. Daardoor blijft deze beter hangen. 


De walking billboards lenen zich ook uitstekend voor het informeren van mensen. Wijs ze bijvoorbeeld de weg, of vertel ze (inclusief QR-code) waar ze informatie over het OV kunnen vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.