Enkele video's van onze campagnes - Promodukties

Impressies van onze campagnes

Of je chips lust?

Niks mooier dan als merk meeliften op dat heerlijke zomerse gevoel van het strand, het recreatiegebied of een zonovergoten festival, toch?


Je doelgroep is al in opperbeste stemming en dan kom jij de mensen nog wat blijer maken met een toffe brand experience. Eentje die men niet snel zal vergeten!

Een bijkomend voordeel is dat het heerlijke content oplevert, die je online weer heel goed kan inzetten. En precies daar wordt misschien wel het grootste bereik gerealiseerd!

Terras aan huis

Bij het sluiten van de horeca is het tijdens Corona tijd niet mogelijk om lekker naar het terras te gaan. Lowlander bier bedacht hier wat op. Via de social mediakanalen gaven liefhebbers zich op voor een Lowlander Beer experience op wielen. De winnaars kregen bezoek van de showroomwagen, geheel ingericht als bar en terras. Zo was de unieke kans om ouderwets te genieten.

Zonaanbidders missen deze landelijke boodschap niet

Vanuit het ministerie van VWS ontstond de wens om badgasten te herinneren aan het belang van afstand houden. Ons is gevraagd: hoe kunnen we die mensen het beste bereiken?’ Met in totaal vier vliegtuigen wordt de Nederlandse kust, de Wadden en de Friese Meren bediend.

Riviera Maison brengt de nieuwe collectie op de stoep 

Om de nieuwe collectie bekendheid te geven heeft Rivièra-Maison gekozen om met een rijdende woonkamer meerdere steden te bezoeken. Geïnteresseerden kunnen zo in en uit de wagen stappen om alles te bekijken. Niet alleen op de plek zelf, maar juist onderweg geeft deze wagen veel bekijks.

Wat is guerrilla marketing eigenlijk?

In deze korte video worden enkele voorbeelden van Guerrilla Marketing getoond. Mocht je hier meer over willen weten, aarzel niet om contact op te nemen

Een succes maken van je promotie?

Wij weten precies hoe. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.