PROMODUKTIES SINDS 1989

30+ JAAR ERVARING

De uitgebreide kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar nemen we mee in onze service. 

 

GROOT ‘WAGENPARK’

Het zeer uitgebreide wagenpark van Mobielebillboards.com, biedt een scala aan creatieve mobiele reclame oplossingen en kan helemaal omgetoverd worden passend bij jullie campagne.

KORTE LEADTIMES

Door het eigen wagenpark en een personeelsbestand van zo’n 300 fieldmedewerkers, gaat er weinig tijd verloren tussen GO en eerste actiedag!

CREATIVE LAB

Op basis van de uitgebreide ervaring, denken we in ons Creative Lab graag mee om tot haalbare en betaalbare (out of the box) campagnes te komen. Daag ons maar uit!

Neem vrijblijvend contact op:

 

0204609007
info@promodukties.nl

Contactformulier

Ons team
Sander Schonhuth Promodukties

Sander Schönhuth

Creative Director Promodukties

Een ‘praktisch creatief’ met ruim een decennium aan ‘fieldmarketing’ ervaring in de praktijk. Denkt op basis van deze jarenlange ervaring graag mee voor het ultieme ‘Big Idea’ maar vertaalt net zo lief bestaande campagnes naar haalbare, impactvolle merkactivaties!

 

LinkedIn

Vanessa Neuerburg Promodukties

Vanessa Neuerburg

Project & Event manager

Verantwoordelijk voor de accurate uitvoering van de lopende campagnes van Promodukties. Door haar ruime ervaring als event manager bij zowel profit als non-profit organisaties lopen campagnes en experiences op rolletjes.

LinkedIn

Andy van Veen Promodukties

Andy van Veen

HR & recruiter

Dé specialist als het aankomt op het werven en inzetten van (entertainment) personeel. Voor al onze opdrachten is het van belang dat het personeel goed matched met het product en de doelgroep. En juist het vinden van dit personeel is de kracht van Andy.

Marloes van Rooijen

Recruiter & planning

Verantwoordelijk voor het inplannen van teamleden op de acties. Door haar enorme mensenkennis kan ze de juiste man op de juite opdracht zetten! 

Darryl Diergaarde

Project Manager

Onze duizendpoot die er voor zorgt dat elk project zijn doel bereikt. Met oog voor details, flexibiliteit en zijn ervaring in het veld slaagt elke klus.

Promodukties online marketeer

Ilja Roos

Social Media Manager

Zorgt ervoor dat Promodukties zichtbaar is en blijft op verschillende social mediakanalen en houdt de website up-to-date.

Michelle Frühling

Stagiaire

Een Mediaredactiemedewerker student, die zich bezig houdt met het maken van beeldmateriaal en het schrijven van teksten. Zorgt onder andere voor de nieuwsbrieven en het up-to-date houden van de social mediakanalen en de website.

Sal Visser

Stagiaire

Een Creative Business student, die zich bezig houdt met het maken van beeldmateriaal en het schrijven van teksten. Zorgt onder andere voor de nieuwsbrieven en het up-to-date houden van de social mediakanalen en de website.