PROMODUKTIES SINDS 1989

30+ JAAR ERVARING

 Promodukties is het fieldmarketingbureau met de langste geschiedenis van Nederland. De uitgebreide kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar nemen we mee in onze service. 

 

GROOT ‘WAGENPARK’

Het zeer uitgebreide wagenpark van Mobielebillboards.com, biedt een scala aan creatieve mobiele reclame oplossingen en kan helemaal omgetoverd worden passend bij jullie campagne.

KORTE LEADTIMES

Door het eigen wagenpark en een personeelsbestand van zo’n 300 fieldmedewerkers, gaat er weinig tijd verloren tussen GO en eerste actiedag!

CREATIVE LAB

Op basis van de uitgebreide ervaring, denken we in ons Creative Lab graag mee om tot haalbare en betaalbare (out of the box) campagnes te komen. Daag ons maar uit!

Neem vrijblijvend contact op:

 

0204609007
info@promodukties.nl

Sander Schönhuth

Creative Director Promodukties

Een ‘praktisch creatief’ met ruim een decennium aan ‘fieldmarketing’ ervaring in de praktijk. Denkt op basis van deze jarenlange ervaring graag mee voor het ultieme ‘Big Idea’ maar vertaalt net zo lief bestaande campagnes naar haalbare, impactvolle merkactivaties!

Jeroen Douw

Project Manager

Verantwoordelijke voor het operationele gedeelte van onze campagnes. Aanspreekpunt voor opdrachtgevers tijdens campagnes en teamleider voor promotors. Een echte allesdoener met ‘hands on’ mentaliteit.

Ilja Roos

Social Media Manager

Zorgt ervoor dat Promodukties zichtbaar is en blijft op verschillende social mediakanalen en houdt de website up-to-date.

Vanessa Neuerburg

Project & Event manager

Verantwoordelijk voor de accurate uitvoering van de lopende campagnes van Promodukties. Door haar ruime ervaring als event manager bij zowel profit als non-profit organisaties lopen campagnes en experiences op rolletjes.

Andy van Veen

HR & recruiter

Dé specialist als het aankomt op het werven en inzetten van (entertainment) personeel. Voor al onze opdrachten is het van belang dat het personeel goed matched met het product en de doelgroep. En juist het vinden van dit personeel is de kracht van Andy.

Stagiair(e) vacature

Marketing campagnes & Events

Het organiseren van de campagnes en events A tot Z (praktisch meedenken, draaiboeken schrijven, contacten met leveranciers, aansturen teams, enz.) vallen onder de verantwoordelijkheid van de stagiair. Op kantoor bestaat uit een klein team, waardoor je al snel meedraait en veel verantwoordelijkheden krijgt.

Interesse: Neem op met Vanessa Neuerburg via vanessa@promodukties.nl / 06-24127262