Over ons - Promodukties

Promodukties sinds 1989

Creative lab 

Op basis van de uitgebreide ervaring, denken we in ons Creative Lab graag mee om tot haalbare en betaalbare (out of the box) campagnes te komen. Daag ons maar uit.

Groot wagenpark

Het zeer uitgebreide wagenpark biedt een scala aan creatieve mobiele reclame oplossingen en kan helemaal omgetoverd worden passend bij jullie campagne.

klok

Korte leadtimes

Door het eigen wagenpark en een personeelsbestand, gaat er weinig tijd verloren tussen GO en eerste actiedag.

30+ jaar ervaring

De uitgebreide kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar nemen we mee in onze service. 

Ons team

Sander Schönhuth

Creative Director

Een ‘praktisch creatief’ met ruim een decennium aan ‘fieldmarketing’ ervaring in de praktijk. Denkt op basis van deze jarenlange ervaring graag mee voor het ultieme ‘Big Idea’ maar vertaalt net zo lief bestaande campagnes naar haalbare, impactvolle merkactivaties!

Vanessa Neuerburg

Project & Event manager

Verantwoordelijk voor de accurate uitvoering van de lopende campagnes. Door haar ruime ervaring als event manager bij zowel profit als non-profit organisaties lopen campagnes en experiences op rolletjes.

Andy van Veen

HR & recruitment

Dé specialist als het aankomt op het werven en inzetten van (entertainment) personeel. Voor al onze opdrachten is het van belang dat het personeel goed matched met het product en de doelgroep. En juist het vinden van dit personeel is de kracht van Andy.

Max van der Heiden

Logistiek manager

Darryl Diergaarde

Project Manager

Onze duizendpoot die er voor zorgt dat elk project zijn doel bereikt. Met oog voor details, flexibiliteit en zijn ervaring in het veld slaagt elke klus.
Het logo van Promodukties

Nieuwe teamlid?

Heb je interesse in promotiewerk? Vul deze link in en we nemen contact met je op!

Vacature Project/ evenementencoördinator

Ook wij groeien door!