Promotieteam inhuren? Ontdek de positieve impact voor je merk

Bereik je doelgroep persoonlijk met het juiste personeel. Échte ervaringen zorgen voor een positiever imago, wat weer resulteert in meer traffic, meer verkoop, meer sympathie en meer naamsbekendheid voor je merk.

Breng je boodschap naar je doelgroep

Weten hoe? Wij hebben ideeën genoeg. Bel direct of stel je vraag.

Ervaringen

Promodukies is er al 30 jaar op gericht om jouw merk naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water komen onze mobiele billboards. Zo kom je dicht bij retailers en het Point of Salevoor met een unieke fieldmarketingactie.

Combineren

Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen. Door middel van de inzet van de voertuigen en de combinatie met sampling of flyering, bereik je meer impact. Je creëert namelijk brandactivation visibility midden in de doelgroep EN geeft wat fysieks mee.

Voorbeelden

Zie ook onze meest recente video en andere promotiesuggesties, zie: Online content creërenGuerrilla Marketing en Roadshows.

Succesvolle voorbeelden (video's)

Bekijk hieronder drie succesvolle voorbeelden van onze promotieteams. Of het nu gaat om naamsbekendheid, bewustwording of productpromotie, met een promotieteam komt de boodschap gegarandeerd over.

Breng je boodschap naar je doelgroep

Weten hoe? Wij hebben ideeën genoeg. Bel direct of stel je vraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down