Promotieteam inhuren? Geef je merk een gezicht | Promodukties

Promotieteam inhuren? Ontdek de positieve impact voor je merk

Bereik je doelgroep persoonlijk met de juiste promotors. Échte ervaringen zorgen voor een positiever imago, wat weer resulteert in meer traffic, meer verkoop, meer sympathie en meer naamsbekendheid voor je merk. Promodukties beschikt over honderden promotors en stelt het perfecte promotieteam voor jouw merk samen. Op korte termijn een promotieteam inhuren? Ook dat regelt Promodukties voor je.

Breng je boodschap naar je doelgroep

Weten hoe? Wij hebben ideeën genoeg. Bel direct of stel je vraag.

Het effect van de juiste promotors

Bij het samenstellen van een promotieteam, spelen meerdere factoren een rol. Denk aan geslacht, leeftijdscategorie, wat ze aan hebben en wat ze bij zich hebben (zoals een bakfiets). Bestaat je doelgroep uit mannen? Dan werken vrouwelijke promotors meestal beter. Andersom geldt dat ook. 


Ander voorbeeld: wil je een nieuw huishoudelijk product promoten? Zet dan geen studentes in, maar vrouwen van 35-45 jaar bijvoorbeeld. 


Kortom: de promotors moeten niet alleen passen bij je merk, maar ook bij de doelgroep die je wil bereiken.

Succesvolle voorbeelden uit de praktijk

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van promotieteams die werden ingehuurd bij Promodukties.

De brede inzetbaarheid van promotieteams

Het mooie aan promotieteams, is dat ze bijzonder breed inzetbaar zijn. Denk aan de binnenstad of in een specifieke winkel tijdens de (her)opening  (instore promotie). Maar ook tijdens beurzen en festivals, of als hostesses bij een evenement. Wat je ook bedenkt om je merk te promoten, een promotieteam zorgt altijd voor de persoonlijke touch.

Video's

Bekijk hieronder drie succesvolle voorbeelden van onze promotieteams. Of het nu gaat om naamsbekendheid, bewustwording of productpromotie, met een promotieteam komt de boodschap gegarandeerd over.

Breng je boodschap naar je doelgroep

Weten hoe? Wij hebben ideeën genoeg. Bel direct of stel je vraag.

Veelgestelde vragen over promotieteams

Wat kost het om een promotieteam in te huren?

Een promotieteam inhuren kan al voor een paar honderd euro. Promodukties beschikt over een landelijk netwerk dus van reistijd is veelal niet of nauwelijks sprake. Dat scheelt in de kosten!

Hoe snel is een promotieteam via Promodukties inzetbaar?

Een promotieteam is heel snel inzetbaar. Meestal hanteren we een ‘paar’ dagen om het te organiseren maar het kan soms sneller zelfs!

Wat is een hostess?

Een hostess (host voor mannen) kan het beste omschreven worden als een gastvrouw, die uit naam van je merk mensen verwelkomd. Bijvoorbeeld op een evenement. Maar een hostess kan ook ingezet worden als model, actrice of entertainer. What’s in the name?

Wanneer zet je een promotieteam in?

Een promotieteam kun je voor allerlei doeleinden inzetten. Om flyers uit te delen. Om met een mobiel medium rond te rijden in doelgroep gebied. Om klanten mondeling te woord te staan enz enz. Overal waar onze fieldmedewerkers jouw merk vertegenwoordigen, is er feitelijk sprake van een “promotieteam”.