(Straat) Entertainment, Acteurs & Straatartiesten | Promodukties

Entertainment & acteurs: een opvallende boodschap op straat

Gebruik (straat) acteurs & entertainment om je boodschap op originele manier te brengen. Geen politie die bestraft maar een shoppinghost of straatartiest die met humor de mensen tips geeft en goed gedrag beloont. Combineer een straatcoach met bijvoorbeeld een walking billboard of reclame bakfiets.

Ook je boodschap 

origineel overbrengen?

Wij hebben ideeën genoeg. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.

Voorbeeld van straatentertainment

Straatcoach ‘Peter 1,5 meter’ en ‘Diede Distance’ zorgen dat we veilig kunnen winkelen met elkaar! Nu we de teugels wat laten vieren, wordt het drukker in de winkel straten. Te druk op sommige plekken. Mensen komen te dicht bij elkaar en de autoriteiten moeten optreden. Helaas, want de winkels kunnen de ‘handel’ goed gebruiken!

 

Dat het fout gaat komt in de meeste gevallen  overigens doordat mensen moeten wennen aan de nieuwe regels en niet uit onwil.
Om het publiek een handje te helpen worden door heel Nederland met succes straatcoaches ingezet. Geen politie die bestraft maar een shoppinghost of hostess die met humor de mensen tips geeft en goed gedrag beloont!


Niemand zit te wachten op een publiekelijke berisping maar een geintje op straat kan bijna iedereen wel waarderen. Zeker als het bijdraagt aan onze veiligheid!

Meer informatie

(Straat) Acteurs zorgen voor aandacht op straat. Zij weten namelijk als geen anders hoe het is om voor een camera te staan en om te werken met een vooraf afgesproken ‘script’. Daarnaast hebben zij onwijs veel plezier in wat ze doen en weten ze hoe ze in verschillende situaties moeten handelen.

Groot gevarieerd personeelsbestand

Promodukties maakt gebruik van een groot werknemersbestand, zodat jullie de keuze hebben uit verschillende persoonlijkheden. Welke het beste voor jouw evenement in aanmerking komen, hangt af van het soort event je organiseert. En natuurlijk van welke rol de acteurs zullen vervullen. Een presentator heeft namelijk een andere rol dan iemand die echt een stukje moet opvoeren. Acteurs zijn inzetbaar bij, bijvoorbeeld een evenement waar veel kinderen aanwezig zullen zijn. Zoals een film, serie of boek presentatie. Buiten dat is een presentator ook goed in te zetten voor het aan elkaar praten van een spel of evenement. Voor elk evenement is er een passende acteur beschikbaar.

Mogelijkheden bij Promodukties

Promodukties denkt graag met je mee, om te kijken wat de beste opties zijn voor jouw merk of evenement. Zo brengen wij samen jouw product of dienst goed onder de aandacht bij de doelgroep. Dit levert gegarandeerd leuke content op voor de onlinekanalen. Zie deze video van een eerdere actie waar acteurs voor zijn ingezet. Voor meer promotiesuggesties, zie: Fotomarketing & Promotieteams.

Ook je boodschap 

origineel overbrengen?

Wij hebben ideeën genoeg. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.