Reclame bakfiets huren? Ultieme promotievoertuig | Promodukties

Een opvallende reclame bakfiets: het ultieme promotie voertuig

De reclame bakfiets is een zeer praktisch en groen mobiel medium die voor bijna alle soorten campagnes in te zetten is. De bakfietsen zijn opvallend, duurzaam en flexibel. Bezoek meerdere locaties op een dag, of verplaats je gemakkelijk naar drukkere plekken. Bij Promodukties hebben we talloze soorten bakfietsen. Elektrisch, met gekoelde bak, met een digitaal scherm en nog veel meer.
Bekijk alle soorten

Ook opvallen met je product?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Huur je bakfiets met topboard, koeling of afsluitbare bak

Onze bakfietsen zijn het meest populaire type reclamefietsen. Ze kunnen worden voorzien van een afsluitbare klep of een topboard, net wat het meest praktisch is. In sommige gevallen wil je de inhoud veilig opbergen met een afsluitbare klep. In andere gevallen mogen mensen zelf pakken uit de (voorgekoelde) bak.

Denk daarbij aan fruit of samples met frisdrank of water.


Gebruik het topboard vooral om lekker op te vallen hoog boven de hoofden van de mensen. Je boodschap is ook goed leesbaar als het druk is. Daarnaast kan het topboard gebruikt worden om samples of producten aan op te hangen.

Hoe ga jij de reclame bakfiets inzetten?

Zoek je een standaard reclame bakfiets om te huren of ben je op zoek naar iets custom-made? Wil je kriskras door een stad heen trekken of blijf je op 1 plek? Wil je puur opvallen op een stadsplein of op een event locatie? Of wil je tientallen kilometers fietsen voor een influencer toertje door de stad?  


In het eerste geval is groots en meeslepend opvallen van belang en hoeft het niet makkelijk en licht te fietsen. In het tweede geval is elektrische ondersteuning en wendbaarheid juist wel van belang. Wil je gekoelde samples uitdelen in het park? Ook dat kan! We hebben zelfs de mogelijkheid om onze bakfietsen uit te rusten met kleine koelkastjes met actieve koeling op accu.

Reclame bakfietsen combineren met andere promotie services

Voor optimaal bereik worden de bakfietsen vaak gecombineerd met flyer- of promotieteams, maar ook met andere mobiele media. Denk bijvoorbeeld aan DigiCars. Hiermee kun je video’s of slideshows laten zien op iedere plek waar je maar kan komen met de bakfiets.


Ook een combinatie met Mobiele Billboards is een interessante. Op de drukke verkeersaders in de stad rijden we met een mobiel billboard en in het voetgangersgebied staat een bakfiets promotieteam. In combinatie een niet te missen boodschap in de stad.

Ook opvallen met je product?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Alle type reclame bakfietsen

Elektrische bakfiets marktkraamdakje

Perfect voor het afleggen van langere afstanden in de stad.

Spectacular topboard op maat

Trekt in de drukte de aandacht boven de hoofden van de mensen.

DigiBakfiets met bewegend beeld

Voor het tonen van video's en slideshows en meenemen van samples.

Presentatie bakfiets met dak en wand

Voor een uitgebreid assortiment en verhaal op locatie.

Voorbeeld van een reclame bakfiets

Promo bakfiets met topboard

Voor het meenemen van promotiematerialen. Topboard kan er ook af.

Elektrische bakfiets met groot volume

Voor het meenemen van zwaarder materiaal over grotere afstanden.

Custom made spectacular bakfiets

Volledig op te bouwen naar eigen eisen en ideeën.

Bakfiets met straatentertaiment

Materialen in de bakfiets en de acteurs trekken de aandacht.