Flyerteam inzetten? Simpel & doeltreffend | Promodukties

Flyeren: een simpel en doeltreffend reclame-instrument

Als de call-to-action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud van de flyer campagne en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land. Want niet alleen de flyer zelf is belangrijk. Ook de personen die ze uitdelen moeten passen bij je merk en doelgroep. Promodukties vindt de perfecte flyeraars voor jouw boodschap! Wil je wat extra's toevoegen? Kijk eens bij onze mobiele media als bakfietsen en fietsaanhangers bijvoorbeeld!

Het juiste flyerteam voor je merk

Bij een flyer campagne is het belangrijk dat alles klopt. Van de boodschap op de flyer, tot de promotiemedewerkers die ze uitdelen. Tijdens het flyeren ben je niet alleen iets aan het uitdelen, je creëert contactmomenten met je doelgroep. 


Daarom kijkt Promodukties bij het samenstellen van het flyerteam, onder andere naar leeftijd en geslacht. Promoot je een nieuw huishoudmiddel voor vrouwen tussen de 35 en 55? Dan zorgen we dat de flyeraars ook in die leeftijdscategorie vallen. 


Wil je studenten aanspreken? Dan selecteren we juist jongere flyeraars. Zo zorgt Promodukties ervoor dat elk element van de campagne klopt.

Welke boodschap ga jij verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.

Voorbeelden van flyer campagnes

De aanpak van Promodukties werpt keer op keer zijn vruchten af. Hieronder enkele voorbeelden van succesvolle campagnes. 

Download de tarieven voor Flyeren

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor Flyeren.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Verhoog de impact van je flyers

Het uitdelen van flyers is perfect te combineren met een reclame bakfiets of een instore tasting. Met een reclame bakfiets trek je nog meer aandacht én neem je gemakkelijk een voorraad flyers mee. Vergroot gemakkelijk je werkgebied. 


Flyeren werkt ook perfect voor het promoten van een instore promotie. Zonder flyers bereik je vooral consumenten die al in de winkel zijn. Met een flyeractie in de omgeving van de winkel zorg je gemakkelijk voor meer traffic.

Welke boodschap ga jij verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.