Digicars - Opvallende reclame-uiting in het straatbeeld | Promodukties

Digicar: de elektrische miniwagen met LCD-scherm

Deze reclame-uiting kan bestaan uit slideshows, filmpjes en andere illustraties. Door het formaat en de elektrische aandrijving zijn de DigiCars vrijwel overal inzetbaar. Buiten in de winkelstraat maar ook binnen op een event of in een overdekt winkelcentrum.

Waar zet jij onze digicars in?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Mogelijkheden van de digicar

Naast het LCD-scherm kunnen de digicars zelf ook worden bestickerd in de stijl van jouw bedrijf. Op deze manier trekken de digicars meer aandacht en wordt de boodschap beter verspreid.

 

Digicars kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne, maar dit is niet per se nodig. Met deze unieke vorm van reclame maken, trek je namelijk al snel de aandacht van de mensen. Wel wordt de digicar vaak samen met een bakfiets of promobike ingezet, om nog beter zichtbaar te zijn.


Een goede zichtbaarheid gaat ook gepaard met een goede positionering van de mobiele billboards. Ze vallen het beste op, als ze worden neergezet en rondrijden op plekken waar ze niet worden verwacht.


Voor meer promotiesuggesties, zie: promobikes, segways, reclame bakfiets & andere duurzame services

Download de tarieven voor de Digicar

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Digicar.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Digicar in combinatie met fieldmedewerkers

Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over een wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een make-up campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1-op-1 communicatie. Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

Waar zet jij onze digicars in?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.