Promobikes: fiets met je boodschap naar je doelgroep toe

De Promobike is een groene reclamefiets medium en overal snel inzetbaar. In de winkelstraat, op de woonboulevard, in het park/bos of aan het strand. Zelfs binnen in het winkelcentrum of bij een overdekt event bereik je je doelgroep met deze Abrifietsen.

Ook groen je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.

Duurzaam

Deze reclame-uiting wordt met spierkracht voortbewogen waardoor je op een duurzame manier in het straatbeeld verschijnt. Promodukties geeft ook advies over duurzame promotiematerialen. Breng jouw merk of boodschap op een creatieve duurzame manier midden in de doelgroep. Voor reclamebakfietsen en andere (duurzame) services zie services en reclamebakfietsen.

Positieve aandacht

De positieve aandacht is o.a. tot stand gekomen met de promotie: NEE-derland Stop de Betutteling. Tijdens deze promotieactie hebben de promobikes van Promodukties, ervoor gezorgd dat de boodschap op een duidelijke manier werd verspreid op het binnenhof van Nederland. Benieuwd naar hoe jij deze promobike (s) kan inzetten? Kom erachter wat Promodukties voor jou kan betekenen!

Goed zichtbaar en praktisch

De opvallende Promobike van Promodukties is uniek in Nederland! Het uitdelen van (duurzame) samples op drukke punten is gemakkelijk met deze Reclamefiets. Niet alleen zorgt de reclame fiets voor visability, ook is er gedacht over opslagruimte. Dit om op drukke punten bijvoorbeeld flyers uit te delen. Je producten hebben daarom een groot bereik. De Promobike wordt ook wel een ‘Abrifiets’ genoemd, omdat de poster op Abriformaat is geprint.

Ook groen je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down