Reclamefiets inzetten? Ontdek onze verschillende types

Reclamefietsen van Promodukties 

Fiets met je boodschap naar je doelgroep toe

Reclamefietsen zijn duurzaam en overal snel inzetbaar. In de winkelstraat, op de woonboulevard, in het park/bos of aan het strand. Zelfs binnen in het winkelcentrum of bij een overdekt event. Maar net waar je doelgroep zich bevindt. Bij Promodukties vind je reclamefietsen voor elke promotie. Zo zijn er, naast de standaard aanhangers, ook modellen voor (gekoelde) sample materialen, spectaculare of LEDscherm topborden, of een achterwand voor het presenteren van je collectie. Bekijk de voorbeelden en laat je inspireren. 
Lowlander reclame Fietsaanhanger XL Binnenhof

Fietsaanhangers

NEEderland Promobikes reclame fiets abri formaat

Promobikes

florena reclame bakfiets Amsterdam influencertour

Reclame bakfiets

een bewegwijzerfiets als reclamefiets

Bewegwijzerfiets

De Reclamefietsaanhanger 

Met deze zeer opvallende en wendbare fietsaanhangers kun je gemakkelijk alle plekken af waar je maar wilt fietsen. De fietsaanhangers worden standaard geleverd met een fiets ervoor maar door de speciale koppeling kun je deze aanhanger aan vrijwel elke (elektrische) fiets bevestigen en zo wegrijden! De Reclamefietsaanhanger kan in meerdere formaten worden opgebouwd, liggend, staand, vierkant en XXL voor bijvoorbeeld een handtekening actie. De bedrukte doeken zijn achteraf voor jou of kunnen door ons worden opgeslagen voor later gebruik. Wel zo duurzaam!


Meer over fietsaanhangers >

reclame Fiets aanhanger Anytime fitness
partij-voor-de-dieren reclame fietsaanhanger

De Promobike: fietsaanhanger op abriformaat mét opslagruimte

De opvallende Promobike van Promodukties is uniek in Nederland! Het uitdelen van (duurzame) samples op drukke punten is gemakkelijk met dit type Reclamefiets. Niet alleen zorgt de reclame fiets voor visability, ook is er gedacht aan opslagruimte. Dit om op drukke punten bijvoorbeeld flyers of samples uit te delen. Je product of dienst heeft hiermee een  extra groot bereik. Je bent zowel visueel aanwezig alswel met je flyers/samples die mee naar huis gaan!


 De Promobike wordt ook wel een ‘Abrifiets’ genoemd, omdat de tweezijdige uiting op Abriformaat is geprint. De bedrukte platen kunnen steeds opnieuw worden ingezet met soms weken ertussen en zijn achteraf voor jou! 


Meer over promobikes >

Dominos Promobikes reclame fiets
Reclame fiets Promobike Gemeente Amsterdam

De Reclame bakfiets

Naast dat de Reclame bakfiets duurzaam is en (bijna) overal kan komen, heeft de bak nog  twee grote voordelen: ze vallen enorm op en beschikken over een ruime laadbak. Handig voor het meenemen van flyers, samples of wat je dan ook wil uitdelen. De bakfietsen van Promodukties zijn onder andere te voorzien van een topboard (nóg meer opvallen), koeling en elektrische aandrijving voor de langere afstanden. Ook beschikt Promodukties over de unieke Digibakfiets voor bewgend beeld aan twee kanten gecombineerd met een aanzienlijk laadvermogen voor flyers of sampletjes. 


Meer over reclame bakfietsen >

De Bewegwijzerfietsen

Een beetje een vreemde eend in de bijt want deze "Reclamefiets" wordt ingezet zonder promotieteam. Ze worden setjes van 5 tot 20 stuks op guerrilla wijze "geparkeerd" in het doelgroepgebied. In felle kleuren en met een duidelijke boodschap kun je er niet omheen en wijzen ze de weg naar jouw winkel of event. Na een aantal dagen of weken worden de fietsen weer opgehaald en worden de bordjes gerecycled. De bewegwijsfietsen zelf gaan velen jaren mee want worden keurig hoog en droog opgeslagen wanneer ze niet op campagne zijn. 


Wil je toch liever de combinatie met een promotieteam, kijk dan naar de andere typen reclamefietsen hierboven.

Reclame fiets Promobike Gemeente Amsterdam
Dominos Promobikes reclame fiets
Mediamarkt Promobikes samplen recame fiets
Promobike Gemeente Amsterdam Munt  reclame fiets
partij-voor-de-dieren reclame fietsaanhanger
reclame Fiets aanhanger Anytime fitness
TU Delft reclame bakfietsen
Rijsttafel reclame bakfiets hostess
LED Digibakfiets reclame fiets ONE the Musical
Tasting reclame bakfiets Visbureau

Ook overtuigd van de reclamefiets?

Bel ons over de mogelijkheden of stel je vraag.