Fietsaanhangers ter promotie van je boodschap | Promodukties

Reclame fietsaanhangers: passen achter iedere normale fiets

Met deze zichtbare fietsaanhangers kun je gemakkelijk alle plekken af waar je maar wilt fietsen.  Met de speciale koppeling kun je deze aanhanger aan elke fiets bevestigen en soepel rijden. De fietsaanhanger kan in meerdere formaten worden gezet, liggend, staand, vierkant en XL. De bedrukte doeken zijn achteraf voor jou. 

Ook groen je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.

Duurzaam

Deze reclame-uiting wordt met spierkracht voortbewogen waardoor je op een duurzame manier in het straatbeeld verschijnt. Promodukties geeft ook advies over duurzame promotiematerialen. Breng jouw merk of boodschap op een creatieve duurzame manier midden in de doelgroep. Bekijk al onze reclamefietsen.


Alternatieven

De Promobikes dienen ook als reclame fietsaanhangers. Deze zijn opvallender & groter. Hiermee kun je ook promotiematerialen vervoeren. Deze abriformaat aanhangers zijn echter minder geschikt om lange afstanden mee te fietsen. 

Download de tarieven voor de Fietsaanhangers

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Fietsaanhangers.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Goed zichtbaar en praktisch

De opvallende Promobike van Promodukties is uniek in Nederland! Het uitdelen van (duurzame) samples op drukke punten is gemakkelijk met deze Reclamefiets. Niet alleen zorgt de reclame fiets voor visability, ook is er gedacht over opslagruimte. Dit om op drukke punten bijvoorbeeld flyers uit te delen. Je producten hebben daarom een groot bereik. De Promobike wordt ook wel een ‘Abrifiets’ genoemd, omdat de poster op Abriformaat is geprint.

Ook groen je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.