Segways: het fotogenieke promotiemiddel | Promodukties

Segways: het fotogenieke promotiemiddel

Door, zowel binnen als buiten, rond te rijden met opvallende bestickerde segways, zal uw product de aandacht krijgen die hij verdient. Promomedewerkers staan wat hoger op de wendbare segways, zodat iedereen ze van een afstand al ziet aankomen. Promodukties biedt ook de mogelijkheid om een billboardaanhanger aan de segway te hangen. In een drukke winkelstraat of bij een festival zal uw product daarom niet te missen zijn.
Wij hebben genoeg ideeën voor jouw product. Bel ons of stel je vraag.

Segways kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne. Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een make-up campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.

 

Bekijk op Instagram een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties. Voor meer promotiesuggesties zie de suggesties hieronder of klik op: Promobike & Duurzaam.

De segway is een elektrisch aangedreven en zelfbalancerend vervoermiddel. Deze wordt door oplaadbare batterijen van energie voorzien, wat ervoor zorgt dat de twee elektromotoren worden aangedreven en vrijwel geluidloos is.
Het toestel wordt bestuurd door het lichaamsgewicht van de bestuurder te verplaatsen. Zo leun je naar voor om vooruit te gaan en naar achter om achteruit te rijden. Het wordt ook wel beschreven als skiën op het drogen, maar dan heel eenvoudig.

 

De segways kunnen worden bestickerd met een pakkende reclame-uiting. Op deze manier trekken de segways meer aandacht en wordt de boodschap beter verspreidt. Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

Wij hebben genoeg ideeën voor jouw product. Bel ons of stel je vraag.