Product sampling: Zó introduceer je je product bij je doelgroep

Product sampling: proeven is geloven

Dat is de kracht van sampling. Wij brengen jouw product naar je doelgroep, waar dan ook! Dat kan in steden in de centra zijn, op evenementen en festivals maar ook dicht bij het POS (Point Of Sale) op de winkelvloer of er net buiten. Bevindt de doelgroep zich in de (stads)parken, recreatiegebieden of op het strand? Promodukties zorgt voor een passende aanpak voor het uitdelen van samples, ook op die locaties. 

Laat mensen écht kennismaken 

met je product

Benieuwd naar onze unieke ideeën? Bel ons of stel je vraag.

Product sampling is meer dan sales genereren

Natuurlijk is het genereren van sales een belangrijk doel van product sampling. Niet alleen direct na het proeven, maar vooral ook op de lange termijn. De consument moet elke keer weer terugkomen om het product opnieuw aan te schaffen.


Maar een sampling actie kan nog veel meer zijn dan een verkooptactiek. Met de juiste aanpak maak je er meteen een merkactivatie van. Dan kan voor nieuwe producten, maar ook voor bestaande producten. Je introduceert niet alleen je product, maar bouwt meteen een band op met je doelgroep. 


Promodukties denkt hier graag over mee. Want voor die verbinding is het ook belangrijk dat je gebruikmaakt van de juiste promotors, de juiste kleding en de juiste boodschap. Promodukties heeft meer dan 30 jaar ervaring als merkactivatie bureau en heeft meer dan genoeg ideeën. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden van sampling acties uit de praktijk

Hieronder zie je enkele voorbeelden van sampling, productintroducties en productpromoties verzorgd door Promodukties. Deze acties hebben allemaal gezorgd voor een succesvolle (her)lancering van een product.

Productdemonstraties

Is je product niet geschikt voor consumptie? Ook dan is een sampling bijzonder geschikt om je product te introduceren. In plaats van te laten proeven, geef je de consumenten een productdemonstratie. Ze zien hoe het werkt, én krijgen direct de kans om het product zelf uit te proberen. Ze ervaren dan direct het gemak van je product en zien direct voor zich hoe dit een dagelijks probleem oplost. Sales gegarandeerd! 

Laat mensen écht kennismaken 

met je product

Benieuwd naar onze unieke ideeën? Bel ons of stel je vraag.