Merkactivatie bureau voor custom made activaties

Merkactivatie bureau Promodukties: custom made activaties

Promodukies brengt al ruim 30 jaar merken en hun doelgroep bij elkaar. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water. Zo kom je dicht bij het Point of Sale voor met een unieke fieldmarketing actie. Als merkactivatie bureau  heeft Promodukties een onuitputtelijke hoeveelheid ideeën voor de perfecte brand experience. Ook voor jouw merkactivatie (ook wel brand activation genoemd). Wil je alvast een voorproefje? Hieronder vind je meerdere voorbeelden en lees je alles over de mogelijkheden.

Ook je merk optimaal activeren?

Wij hebben genoeg ideeën. Ook voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.

Het effect van een geslaagde merkactivatie

Merkbeleving is een belangrijk onderdeel van een geslaagde merkactivatie. Met een activatiecampagne heb je de mogelijkheid om de merkbeleving te veranderen, of juist te versterken. Een goed uitgevoerde activatiecampagne zorgt niet alleen voor meer verkopen op de korte termijn. Nee, de echte winst zit in het ambassadeurschap. Klanten zijn zó gek op je merk op bedrijf, dat ze vol lof over je praten tegen hun vrienden, familie en collega's. Een ambassadeur is een klant voor het leven.

Succesvolle voorbeelden uit de praktijk

Hieronder vind je meerdere merkactivaties die Promodukties heeft uitgevoerd. De activatiecampagnes waren stuk voor stuk een groot succes en leverde niet alleen ambassadeurs op, maar zorgde ook voor een toename van de naamsbekendheid. 

Perfecte services voor een merkactivatie

Een activatiecampagne is vaak een combinatie van verschillende services. Denk aan bakfietsen, een showroomwagen, reversed graffiti of mobiele billboards. Promodukties maakt de ideale combinatie voor jouw campagne. Uiteraard altijd gecombineerd met het juiste promotieteam. Voor een geslaagde merkactivatie zijn de juiste promotors onmisbaar. Promodukties denkt niet alleen mee over de juiste promotors, maar ook over de kleding, de manier waarop de doelgroep benaderd wordt en welke incentive uitgedeeld wordt.

Ook je merk optimaal activeren?

Wij hebben genoeg ideeën. Ook voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.
                   

Veelgestelde vragen over merkactivatie

Wat is merkactivatie?

Met merkactivatie genereer je naamsbekendheid en bouw je een relatie op met je doelgroep. Een sterke activatiecampagne kenmerkt zich door een interactieve aanpak. Voor je doelgroep moet de actie vooral leuk en origineel zijn.

Wat is brand experience?

Brand experience of merkbeleving, gaat om het gevoel wat een klant krijgt bij jouw merk of bedrijf. De juiste brand experience kan onder andere verbeterd worden met een activatiecampagne.

Voor welke bedrijven is merkactivatie (niet) geschikt?

Merkactivaties kun je inzetten voor ieder bedrijf. Van klein tot groot en van wereldwijd opererend tot heel lokaal in het dorp. De doelstellingen en budgetten zullen verschillen maar ons motto is: voor ieder bedrijf, product of dienst is wel een passende merkactivatie oplossing te bedenken!