Onderzoek & enquêtes: publieksonderzoek uitvoeren | Promodukties

Onderzoek & enquêtes afnemen met goed resultaat

Promodukties is een expert in het enthousiasmeren van mensen op straat. Bij het afnemen van een enquête is dit van belang om in een korte tijd zoveel mogelijk resultaten te verzamelen. De uitstraling van de enquêteur en de manier van aanspreken is de helft van het succes. De andere helft is goed na te denken over de “what’s in it for me” vanuit de respondent.

Ook een succesvolle enquête?

Wij hebben ideeën genoeg. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.

Meer over onderzoek & enquêtes

Door middel van het afnemen van een enquête kan er onderzoek worden gedaan naar hoe jouw merk of product in de markt ligt. Zo weet je precies wat de consument wel fijn vindt en wat als minder prettig wordt ervaren. Dit kan van belang zijn om jouw merk of product te verbeteren. Ook de locatie waar het zal worden afgenomen is erg verschillend. Uiteraard wil je dat dit gebeurt in het gebied waar jij zelf actief bent of waar jouw doelgroep te vinden is. Daarom zou de afname plaats kunnen vinden in een drukke winkelstraat, in de winkel of het restaurant.

Mogelijkheden bij Promodukties

De methodes voor het afnemen van dit onderzoek kan op verschillende manieren. Zo kan dit schriftelijk of mondeling gebeuren, maar het kan ook met behulp van een robot. De ervaring leert namelijk dat mensen makkelijker contact maken met een Pepper of Nao robot en eerlijker antwoord geven.

 

Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elk onderzoek of enquête een passend profiel te vinden. Een onderzoek over een wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een onderzoek over een reizigersproduct. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.

Suggesties

Voor meer promotiesuggesties, zie: Enquêtes met robots & Promotieteams. Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

Ook een succesvolle enquête?

Wij hebben ideeën genoeg. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.