Uit de praktijk: Ideeën voor opening winkel of bedrijf | Promodukties

Ideeën voor de opening van je winkel of bedrijf

Heb je ideeën nodig voor de opening van je winkel? Hieronder zie je verschillende openingen die Promodukties heeft verzorgd. Pak het op de juiste manier aan en niemand kan nog om je winkel heen. Ook op de lange termijn weten steeds meer consumenten je winkel te vinden.

Opening vestiging promoten

Opening AnyTime fitness

De Anytime superheld laat in heel Eindhoven weten dat er een nieuwe vesting van Anytime fitness is geopend. Met zijn superheldenpak bezoekt hij verschillende winkels en bedrijven om nieuwe sporters te enthousiasmeren. Versterkt met een flyerteam, is het bekend in de buurt dat de vestiging is geopend.

Heropening winkel van Eye Wish

Een vernieuwde Eye Wish winkel organiseert een 2-daagse opening. Promodukties was gevraagd om hierbij te zorgen voor ontbijt, gebak, drank en alle entertainment. 


Opening nieuwe vestiging hoogvliet

Heropening van de Hoogvliet in Zeist

Om alle inwoners van Zeist op de hoogte te brengen van de heropening van de Hoogvliet zijn de fully branded bakfietsen ingezet. Vanuit de bakfiets wordt fruit uitgedeeld om met het publiek in gesprek te komen. Opvallend en sympathiek! 

Een succes maken van jouw opening?

Wij weten precies hoe. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.
Windplakken nieuwe vestiging Bijenkorf

Wildplakken voor opening nieuwe parterre Bijenkof

De vernieuwde parterre van de Bijenkorf in Rotterdam is geopend en dat moest gehoord en gezien worden. Promodukties wildplakte daarom, in opdracht van Initiative, honderden wildplakposters in de wijde omgeving van Rotterdam. Een mooi contrast: ruig ‘Wildplakken’ voor designermerken van de Bijenkorf.

Feestelijke opening Intertoys

Betoverende opening nieuwe vestigingen Intertoys

In opdracht van Intertoys ging Promodukties aan de slag om de nieuwe vestigingen onder de aandacht te brengen. Dit gebeurde om een heel sprookjesachtige manier! De prins en prinses werden ingezet om kinderen én ouders uit te nodigen om een kijkje te komen nemen.

Opening nieuwe vestiging Velthuiskliniek Amsterdam

In Amsterdam werd passende promotie ingezet voor de openingen van de grootste locatie van de Velthuiskliniek. Ter ere hiervan werd op 17 juni ‘A Beautiful Day In Amsterdam’ georganiseerd; een écht beauty-event! Blue Field Agency schakelde Promodukties in om op gepaste wijze traffic te genereren in de meest relevante doelgroep gebieden van Amsterdam. Inmiddels weten we dat die missie is geslaagd want VelthuisKliniek kijk terug op een prachtig, drukbezocht event!

Kortingsactie ter promotie nieuwe winkel Miss Etam

Ter ere van de opening van de winkel in Uden kregen de eerst 50 Miss Etam klantenbij een kortingsactie 50% korting! Om deze boodschap te verspreiden zette Promodukties (in opdracht van Head to Head) segways in met geheel in stijl geklede dames. Zij zochten de doelgroep actief op in de wijde omgeving van de winkel. De bereikte dames lieten deze aanbieding niet aan zich voorbijgaan; een succesvolle kortingsactie voor Miss Etam in Uden!

Een succes maken van jouw opening?

Wij weten precies hoe. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.