Beursstand inrichten? Zo gebeurd met de Beursstand bakfiets | Promoduk

Beursstand inrichten ingewikkeld? Niet met onze mobiele Beursstand bakfiets

Op de beurs staan is niet alleen leuk, het is ook behoorlijk intensief. Het werk begint al lang voordat de beurs van start gaat. Je moet de stand ontwerpen, de benodigdheden bestellen, de stand opbouwen en inrichten, en dan pas kan de beurs van start gaan. Maar met onze Beursstand bakfiets tover je in no-time een beursstand tevoorschijn. Je bespaart niet alleen tijd, maar je valt ook nog eens extra op. En dat is toch precies waarom je op de beurs gaat staan?

Ideeën voor jouw beursstand

Inspiratie opdoen voor je eigen beursstand? Hieronder vind je verschillende voorbeelden van beursstands die opgebouwd zijn met de bakfiets van promodukties. 

Bakfiets beursstand

Een bakfiets als beursstand biedt diverse voordelen. Het is compact en wendbaar, waardoor het gemakkelijk door drukke beursgangen kan navigeren. Bovendien trekt het de aandacht van beursbezoekers, omdat het onderscheidend is. Het is een duurzame en kosteneffectieve optie, vermindert logistieke kosten en versterkt de merkimpressie door een unieke presentatie.

Exit Sampling

Exit-sampling op een beurs biedt talloze voordelen. Het stelt exposanten in staat om direct feedback van bezoekers te verzamelen, waardoor ze hun producten en diensten kunnen verbeteren. Bovendien verhoogt het de betrokkenheid van beursgangers, versterkt het de merkwaarde en helpt het exposanten om waardevolle leads te genereren voor toekomstige zakelijke kansen.
Bedrijven die beurspersoneel zoeken

Goed personeel

Goed personeel op de beurs is van onschatbare waarde voor onze organisatie. Ze zijn het gezicht van ons merk, deskundig en klantgericht. Ze bieden beursbezoekers een uitzonderlijke ervaring, helpen bij het opbouwen van vertrouwen en genereren waardevolle leads. Ons team vertegenwoordigt onze waarden en versterkt onze positie in de markt.

Ook in no-time een beursstand?

Wij hebben genoeg ideeën. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.

Een beursstand in 5 stappen

1. Brainstorm met ons

Begin met een brainstormsessie om ideeën te ontwikkelen die je merk onderscheiden.

2. Lever je ontwerp aan

Lever je ontwerp aan, zodat we jouw visie tot leven kunnen brengen.

3. Beursstand bakfiets afleveren

Ontvang je opvallende beursstand per bakfiets, efficiënt en duurzaam.

4. Beursstand inrichten

Rangschik je stand met gemak, en maak je klaar voor succes.

5. Promoten maar!

Start de promotie en trek de aandacht op de beursvloer voor maximale impact!

Beursstand inclusief promotors

Een beursstand zonder promotors is natuurlijk niets. De promotors zijn de mensen die in contact komen met de bezoeker. Met jouw doelgroep dus. En daar wil je een blijvende indruk op achterlaten. Daarom selecteert Promodukties voor elke opdracht de juiste promotors die passen bij jouw merk en je doelgroep.

Ook in no-time een beursstand?

Wij hebben genoeg ideeën. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.

Veelgestelde vragen over Beursstand bakfiets

Hoe snel is jullie beursstand op te bouwen?

Binnen een uur

Ontwerpen jullie de beursstand?

We denken graag met je mee over de inrichting van jullie beursstand. Onze bakfietsen zijn zelfs helemaal voorzien worden van jullie eigen branding. Lever het ontwerp aan en wij zorgen ervoor dat de bakfiets er perfect bijstaat.