Hostess inhuren? Extra beleving aan je event | Promodukties

Hostesses geven extra beleving aan je evenement

Hostesses (en hosts) zijn er in alle denkbare profielen. Van model tot actrice, maar ook de spontane ‘girl next door’ die bereid is de hele dag keihard te werken en iedereen op een charmante manier te verwelkomen. Het type opdracht is zeer bepalend voor het meest passende profiel. Uiteraard denkt Promodukties mee over het inhuren van de juiste hostesses voor jouw merk of product.


Laat mensen écht kennismaken 

met je merk

Benieuwd naar onze unieke ideeën? Bel ons of stel je vraag.

Het gezicht van je merk

Hostesses vormen letterlijk het gezicht van je merk wanneer je ze inzet. Daarom is het belangrijk dat ze passen bij de boodschap die je over wil brengen. De hostesses moeten zo goed mogelijk passen bij de doelgroep die je wil bereiken. Dat heeft bijvoorbeeld invloed op de leeftijd en het geslacht van de in te zetten medewerkers. 


Maar het gaat verder dan het samenstellen van het juiste team. Wat hebben de dames en heren aan bij voorbeeld? Wat is de boodschap die ze verspreiden? Delen ze iets uit? En zo ja, wat dan? Promodukties heeft met haar 35 jaar meer dan genoeg ervaring om over deze vragen mee te denken en advies te geven.

Voorbeelden inzet hostesses

Hieronder zie je enkele voorbeelden voor het inzetten van hostesses en hosts. Laat je inspireren voor het inhuren van je eigen promotieteam.

Maak nog meer indruk met je campagne

Wil je nog meer indruk maken met je campagne? Combineer hostesses dan met een van de andere services. Moeten de hostesses zich tijdens de promotie verplaatsen? Laat ze bijvoorbeeld rondrijden op een reclame bakfiets of segways. Promodukties zorgt ervoor dat de bakfiets of segways helemaal passen bij je merk.


De hostesses verplaatsen zich niet alleen makkelijk, ze vallen ook extra op. Daardoor trek je nog meer bekijks en maak je nog meer impact met je campagne. 

Laat mensen écht kennismaken 

met je product

Benieuwd naar onze unieke ideeën? Bel ons of stel je vraag.