Mupi: jouw merk midden in het straatbeeld | Promodukties

De mupi brengt jouw merk in het straatbeeld

Een mupi is een reclamedrager die je op verschillende plekken in de stad tegen kan komen. Vaak zijn ze vrijstaand, maar ze worden ook tegen de muur aan geplaatst. Ze komen voornamelijk voor op openbare plekken in de stad. Zo staan ze bij winkelcentra, musea, grote pleinen, maar ook in bushokjes en op trein- en metrostations.


Ze worden onder andere ingezet bij winkelacties, politieke acties, stadskaarten en ter promotie van een film, festival of musical. En vaak in combinatie met het (self service) flyeren of samplen van extra promotiemateriaal. Of er rijden segways, promobikes, bakfietsen of digicars in de buurt voor extra promotie.

Hoe zet jij de mupi in?

Meer over de mupi

De mupi die je het meest voorbij ziet komen in het straatbeeld, zijn de digitale versies. Deze worden van binnenuit verlicht, wat ervoor zorgt dat de reclame-uiting 24 uur per dag zichtbaar is. Promodukties heeft haar eigen mupi. Anders dan de digitale versie, is dat deze niet van binnenuit wordt verlicht. Daarnaast is er een mogelijkheid om deze te verplaatsen, dankzij de wieltjes die onder de voet gevestigd zitten.

Download de tarieven voor de Mupi

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Mupi.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Vele mogelijkheden

Een mupi kan worden ingezet, om jouw reclame-uiting voor een langere tijd zichtbaar te houden in het straatbeeld. Zet deze, bijvoorbeeld neer op drukke winkelcentra of op een centraal station. Hij kan zo lang blijven staan als je wil, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de mupi van Promodukties niet verlicht is.


Door middel van deze reclamedrager in combinatie met een pakkende reclame-uiting, komt jouw boodschap opvallend en duidelijk onder de aandacht bij jouw doelgroep. Om de uiting meer aandacht te geven, wordt de mupi vaak ingezet in combinatie met een samplingteam.

 

Promodukties denkt graag met je mee, om te kijken wat er voor jouw merk mogelijk is. Zie hier op Linkedin een actie waarbij de mupi van Promodukties is ingezet. Zie hier op Linkedin een actie waarbij de mupi van Promodukties is ingezet.

Hoe zet jij de mupi in?