Promobikes - Duurzaam en opvallend in het straatbeeld | Promodukties

Mobiele Billboards (tubes)

De opvallend gevormde XL mobiele billboards zijn niet te missen in het straatbeeld. Hoe mooi onze Digitale Mobiele Billboards of ledwagens ook zijn, wanneer je 1 stilstaand beeld wil communiceren op groot formaat, gaat er niks boven het klassieke mobiele billboard met stickeruiting. De tweezijdige leesbaarheid uit iedere gewenste hoek is nog steeds ongeëvenaard.

Ook je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.

Uitgebreid wagenpark

Promodukties beschikt over een heel wagenpark aan Mobiele Billboards. Deze worden ook wel ‘Tubes’ genoemd door de bijzondere vorm die op een volledig ‘Billboard’- size bestickerd kan worden. Mobiele billboards worden normaliter ‘rijdend’ ingezet inclusief een  chauffeur. Het is echter ook mogelijk om de wagens stilstaand in te zetten voor een langere periode. Hiermee ontstaat een heel flexibel in te zetten ‘vast’ OOH reclame object dat op een high traffic locatie, vele honderdduizenden mensen kan bereiken.

De fraai gevormde mobiele billboards of Tubes kan optioneel volledig uitgevoerd worden in de ‘look and feel’ huisstijl van de opdrachtgever. Hiermee ontstaat een ‘fully branded Tube’ die nog meer aandacht trekt dan een gewoon mobiel billboard.

Download de tarieven voor de Mobiele Billboards

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Mobiele Billboards.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Kleiner formaat: de promobike

De opvallende Promobike is uniek in Nederland! Het uitdelen van (duurzame) samples op drukke punten is gemakkelijk met deze Reclamefiets. Niet alleen zorgt de reclame fiets voor visability, ook is er gedacht over opslagruimte. Dit om op drukke punten bijvoorbeeld flyers uit te delen. Je producten hebben daarom een groot bereik. De Promobike wordt ook wel een ‘Abrifiets’ genoemd, omdat de poster op Abriformaat is geprint.

Ook je merk promoten?

Wij hebben genoeg ideeën voor je. Bel ons of stel je vraag.