Showroomwagens & Roadshowtrailers - branding en events | Promodukties

Breng je showroom of winkel naar de mensen toe

Waarom wachten tot mensen naar je showroom of winkel komen? Deze opvallende wagens & event trailers vallen onderweg door het land al enorm op maar eenmaal op locatie nog veel meer. Voor al onze wagens geldt dat er binnen enkele minuten opgebouwd kan worden op locatie. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere locaties per dag aan te doen. Hoe de wagens er aan de buiten- en binnenkant komen uit te zien dat is aan jou. Jij bedenkt het, wij produceren het.

Breng ook je showroom naar je doelgroep

Of er zelfs een stukje overheen? We hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Showroomwagens voor brand experiences

Showroomwagens en eventtrailers zijn uitermate geschikt om opvallende brand experiences in te bouwen en roadshows mee te organiseren. Vrijwel voor iedere doelgroep en ieder product is een passende oplossing te bedenken. Van een kleine FMCG pop-up store op wielen tot een complete brand experience voor de automotive branche, alles is mogelijk.

 

De showroomwagen wordt in het B2C segment veelal ingezet om bij de doelgroep thuis voor de deur een brand experience aan te bieden. Vaak gecombineerd met een online win actie. Doordat er vrijwel geen opbouwtijd is en de wagen niet al te groot is, kunnen vele bezoekjes per dag worden gedaan en soms letterlijk op de stoep bij de mensen thuis.

 

Heb je net wat meer ruimte nodig voor jouw grotere producten of grotere assortiment dan bieden de roadshow of event trailers uitkomst. Doordat de zijkanten opengeklapt kunnen worden ontstaat een laagdrempelige showroom waar de mensen jouw producten letterlijk kunnen aanraken.

Alternatief voor een roadshow

Ben je opzoek naar een meer open wagen om bijvoorbeeld een spectacular of blow-up op te vervoeren, dan is een podiumwagen meest geschikt. Voor alle voertuigen geldt dat zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar eigen wens gebrand en ingericht kan worden. Bijna alles is mogelijk!

Complete roadshow

Een roadshow is niet compleet zonder personeel uiteraard. Een ervaren communicatieve chauffeur en een enthousiast promotieteam bepalen in grote mate het succes van de campagne. Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden.


Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

Breng ook je showroom naar je doelgroep

Of er zelfs een stukje overheen? We hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.