Promo-unit: grote opslag voor materiaal | Promodukties

Opvallen in het straatbeeld met de promo-unit

Dit opvallende promotie medium is geschikt voor het meenemen van grote hoeveelheden (duurzame) flyers en samples en is snel op en af te bouwen. Je begeeft je gemakkelijk op drukke punten dichtbij het publiek. Door zowel binnen als buiten te staan met de unit, krijgt uw product de aandacht dat het verdient. Promo-Unit ook in te zetten voor zelf-pak-service (volgens de RIVM regels).

Hoe zet jij de promo-unit in?

Wij hebben meer dan genoeg ideeën. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.

Meer over de promo-unit

De grote bak van de promo-unit kan volledig worden gevuld met sampling materiaal. Besticker de promo-unit met een pakkende reclame-uiting. En dankzij de hoogte van het topbord, is de unit van een afstand al goed te zien. Op deze manier trekt de unit meer aandacht en wordt de boodschap beter verspreid.

Combineren voor nog meer bereik

De unit wordt daarom vaak ingezet met een sampling of flyeractie met een promotieteam. Zeker ook in combinatie met onze promobikes, bakfietsen of segways, komt de unit goed van pas. Daarnaast trekt de campagne zo meer aandacht en verspreidt de boodschap zich beter.


Promodukties beschikt over een groot en divers field medewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers die voldoen aan verschillende profielen, om de campagne tot een succes te maken. Een campagne over wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel dan een frisdrank campagne. De key van het succes is mede door de inzet van vakkundig en enthousiast personeel.

 

Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

Hoe zet jij de promo-unit in?

Wij hebben meer dan genoeg ideeën. Benieuwd? Bel ons of stel je vraag.