LED wagen huren? Je boodschap maximaal in beeld | Promodukties

Breng je boodschap maximaal in beeld met een LED-wagen

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens minder zichtbaar worden door de stand van de zon of omdat het donker is, heeft deze LED-wagen hier geen  last van. We brengen iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep.

Toon overal je video of slideshow

Ideeën nodig? Wij hebben er genoeg. Bel ons of stel je vraag.

Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het Point of Sale naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards waardoor dit wordt gerealiseerd. Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

In combinatie met

Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!

Download de tarieven voor de LED-wagens

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de LED-wagens.

Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Details van de LED-schermen

De LED-wagen heeft een scherm van 400 x 200 cm met een pixel van 7 mm. De schermen zijn goed te gebruiken voor de weergave van HD-commercials, animaties en (afwisselende) stil-beelden. Ook zijn ze toepasbaar voor livestreams en interactieve campagne door de open dataverbinding. Dankzij de interne aggregaat werkt het geheel ‘stand alone’.


Toon overal je video of slideshow

Ideeën nodig? Wij hebben er genoeg. Bel ons of stel je vraag.