Promotieteams

Het succes van 1 op 1 communicatie vanuit een merk, wordt grotendeels bepaald door de inzet van vakkundig en enthousiast personeel dat past bij het merk. Promodukties beschikt over het grootste en meest diverse promotieteamleden bestand en afhankelijk van de campagne en de doelstellingen, wordt hieruit het ideale promotieteam samengesteld. Zo vraagt een wasmiddel  een ander profiel fieldmedewerker dan een make-up product. En zo vraagt een instore demonstratie of tasting een ander profiel dan een mass sampling campagne. Promodukties adviseert u graag op dit gebied!

Ons aanbod
Flyerteams

FLYEREN

Als je wil dat je reclame boodschap echt blijft hangen, moet je wat meegeven. Een flyer is dan een goedkoop en effectief medium. Combineer dit met een unieke code of een gadget en de boodschap beklijft nog beter!

RETAIL PROMOTIE

Een zeer groot deel van de aankoopbeslissingen wordt genomen OP het POS. Hoe dichterbij je kan komen met je promotie hoe effectiever dus! Op het laatst nog even attenderen op de speciale aanbieding zorgt voor nog hogere conversie.

STAD & WINKELCENTRUM PROMOTIE

Wil je de massa bereiken op impactvolle wijze? In veel stads- winkelcentra verspreid over het land, komen 30 tot 60 duizend mensen voorbij op een zaterdag. Een uitgelezen kans om de aandacht te trekken en de dialoog aan te gaan!

HORECA PROMOTIE

Ook in de horeca geldt dat veel aankoopbeslissingen pas op het laatst gemaakt worden. Mensen zijn gewoonte dieren maar met een klein beetje overtuigingskracht en een goed aanbod, wil men best wel eens wat anders proberen. Het terras, de bar of de discotheek zijn uitgelezen locaties om promoties uit te voeren dus!

FOTO & FILM MARKETING

Lang niet alle flyers halen het logischerwijs naar de binnenzak, tas of keukentafel. Zo niet met fotomarketing! Wanneer iemand een foto van zichzelf of zijn clubje vrienden ontvangt in een mooi gebrand lijstje, dan gaat deze foto sowieso mee naar huis! Met een link naar digitale wereld kan het contactmoment nog eens worden uitgebreid en als een olievlek uitbreiden binnen het netwerk van de betreffende persoon.

RECLAME RIJDEN

Hoe fanatiek ook een promotieteam kan niet iedereen aanspreken of iets overhandigen. Een opvallende en duidelijke reclame boodschap is dan ook van groot belang. Hoe groter hoe beter, hoe simpeler hoe effectiever is de stelregel.