Custom made Brand Activations

Wanneer de standaard oplossingen niet voldoen en je op zoek bent naar een op maat gemaakte Brand Experience, ook dan ben je bij Promodukties aan het juiste adres. In sommige gevallen kan ons scala aan bijzondere mobiele media als basis dienen om een op maat gemaakte Brand Experience te creëren. In andere gevallen moet je echt “from scratch” beginnen. Jij bedenkt het wij bouwen het! (Of wil je toch liever dat we een beetje meedenken voor de ultieme haalbare en betaalbare Brand Activation?)

Ook je merk optimaal activeren?

Wij hebben genoeg ideeën. Ook voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.

Ervaring met brand activations

Promodukies is er al 30 jaar op gericht om jouw merk naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water komen onze mobiele billboards. Zo kom je dicht bij retailers en het Point of Sale voor met een unieke fieldmarketingactie.

Combineren

Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen. Door middel van de inzet van de voertuigen en de combinatie met sampling of flyering, bereik je meer impact. Je creëert namelijk brandactivation visibility midden in de doelgroep EN geeft wat fysieks mee.

Voorbeelden brand activations

Zie ook onze meest recente video en andere promotiesuggesties, zie: Online content creëren, Guerrilla Marketing en Roadshows.

Ook je merk optimaal activeren?

Wij hebben genoeg ideeën. Ook voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down