Promotie campagnes voor Deliveroo

In opdracht van Deliveroo heeft Promodukties in de afgelopen maanden verschillende promotie campagnes uitgevoerd. Deliveroo is een snelgroeiend concept dat restauranteten uit een hoger segment bij de klant thuisbezorgd. Rond de Sinterklaas(inkopen) deelde Deliveroo zakjes pepernoten samen met een € 10,- kortingsflyers uit aan de doelgroep in het centrum van Haarlem en Amsterdam. Als visuele ondersteuning werden ook de bekende Promobikes ingezet en plaatsten wij circa 6000 zadelhoesjes op guerrilla wijze. Deze campagne werd voor de kerst(inkopen) herhaald en dit keer met verpakte chocolade hulsblaadjes als ‘give away’.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (Digitale) Mobiele Media zoals “Save Tibet“, “Domino’s actie” en “Walking Billboards


FLYEREN IS EEN SIMPEL, MAAR EFFECTIEF RECLAME INSTRUMENT.

Als de call to action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van flyeraars zoals “Anytime fitness“, “Starbucks en “Hartstichting