Think Global, Act local! Zo lokaal komt niet vaak voor

Zakje paaseitjes met flyer op tulpenbosje

Think Global, Act local! Zo lokaal komt niet vaak voor

Globally komen we vrijwel nooit verder dan onze buurlanden maar zo ‘lokaal’ als deze Paascampagne, komt ook weer niet vaak voor! 😉

De Gemeente Aalsmeer vroeg ons mee te denken over een Corona proof mini campagne om te vieren dat de lokale speeltuin in de Berkenlaan open is. Geen samenscholing van mensen op het plein in deze tijden dus hebben we ervoor gekozen om een huis aan huis aardigheidje rond te brengen in de buurt. Een zeer gewaardeerd gebaar passend in deze tijd. De buurtbewoonster die het speeltuintje heeft aangevraagd en mede heeft ontworpen, werd nog eens extra in het zonnetje gezet door de verantwoordelijke wethouder.

Het leverde een mooi artikel in de krant op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

 

Bekijk hier onze andere campagnes.

 


 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.