“Met de helm de rijbaan op” snorfietscampagne

“Met de helm de rijbaan op” snorfietscampagne

Sinds 8 april moeten in Amsterdam snorfietsers met een helm de rijbaan op. Promodukties hielp de gemeente Amsterdam om dit alles in goede banen te leiden en beloonde de rijders die het vóór deze datum al deden voor hun goede gedrag! Teams uitgerust met Promobikes trokken de stad door en verrasten de snorfietsrijders met een heerlijke reep chocolade.

Voor het goede werk ontvingen we een complimentje van Wethouder Sharon Dijksma en Wethouder Laurens Ivens:
Ten slotte een groot compliment voor de verkeersregelaars en publiekvoorlichters die sinds maandag op straat helpen om Amsterdammers wegwijs te maken: Heel veel dank voor jullie tomeloze inzet, de betrokkenheid en al het harde werk! Het is niet altijd makkelijk om Amsterdammers op hun gedrag aan te spreken, maar dankzij jullie inzet en het werk van alle anderen verloopt de invoering van snorfiets naar de rijbaan vlekkeloos.”

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (Digitale) Mobiele Media zoals “Save Tibet“, “Domino’s actie” en “Walking Billboards


FLYEREN IS EEN SIMPEL, MAAR EFFECTIEF RECLAME INSTRUMENT.

Als de call to action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van flyeraars zoals “Anytime fitness“, “Starbucks en “Hartstichting