Reverse (green) graffiti: duurzaam opvallen | Promodukties

Reverse (green) graffiti: duurzaam opvallen

Reverse (green) graffiti is een ideaal medium om heel lokaal in te zetten, precies op de drukke plekken die jij wil! Zo kun je de uitingen inzetten als bewegwijzering naar je winkel, horecagelegenheid of bioscoop. Een pijl wijst in de goede richting en je kan zelfs aangeven hoeveel meter het nog lopen is! Omdat er alleen maar  water wordt gebruikt onder hoge druk, is het een heel groen medium. Er wordt geen verf gebruikt en de uitingen verdwijnen vanzelf na enige tijd. Kortom, een bijzonder creatieve en groene manier van reclame maken op straat!


Wanneer verschijnt jouw reverse graffiti?

Wij hebben talloze ideeën voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.

Promotie of bewegwijzering

Met reverse graffiti kun je alle kanten op. Wil je een nieuwe film in de bioscoop promoten? Verspreid overal door de stad je boodschap. Vooral op drukbezochte plekken natuurlijk. Wil je je nieuwe winkel promoten? Wijs mensen door middel van reverse graffiti dan de weg naar je winkel. Een originele manier van promotie die onthouden wordt.

Verrassingselement

De reverse graffiti wordt meestal ‘s nachts aangebracht. En dat zorgt voor een leuk verrassingselement. Wanneer ‘s morgens de mensen naar hun werk of naar school gaan, zien ze ineens overal jouw boodschap. Daardoor valt je boodschap extra goed op.

Voorbeelden van reverse graffiti campagnes

Hieronder zie je enkele voorbeelden van reverse graffiti, uitgevoerd door Promodukties. Laat je inspireren voor je eigen campagne.

Zet je campagne extra kracht bij

Het is natuurlijk mogelijk om reverse graffiti in te zetten als op zichzelf staande campagne. Wil je zorgen voor meer impact op het gebied van sales, traffic of naamsbekendheid? Combineer je campagne met promobikes of een promotieteam gewapend met een opvallende reclame bakfiets. Je doelgroep kan niet meer om je heen. 

Wanneer verschijnt jouw reverse graffiti?

Wij hebben talloze ideeën voor jouw merk. Bel ons of stel je vraag.

Veelgestelde vragen over reverse graffiti

Hoe werkt reverse graffiti?

Aanbrengen van reverse graffiti is simpel en duurzaam. We leggen het sjabloon met jouw boodschap op straat, en gaan er vervolgens met een hogedrukreiniger overheen. Doordat een deel van de straat schoongespoten wordt, komt jouw boodschap tevoorschijn.

Heb ik een vergunning nodig voor reverse graffiti?

In de meeste gevallen wel. Maar… wil je je daar ook aan houden of ga je met je campagne graag over het randje? Die keuze is aan jou. Het aanvragen van de vergunning regelt Promodukties voor je.

Wat kost het om reverse graffiti in te zetten?

Omdat je alleen een sjabloon en wat water nodig hebt, is reverse graffiti een relatief goedkope manier van promotie. Vraag gerust een offerte aan voor een exacte prijsopgave.