Zo maak je van je winkelopening een onvergetelijk feestje | Promodukties
Zo maak je van je winkelopening een onvergetelijk feestje
13 augustus 2021 

Zo maak je van je winkelopening een onvergetelijk feestje

Wanneer je winkel bijna (her)opent, wil je dat op gepaste wijze vieren natuurlijk. Er zijn allerlei leuke en originele ideeën te bedenken maar allereerst is het goed om na te denken over de drie belangrijke momenten: 

Je wil immers reuring creëren en niet alleen een drukke winkel op de eerste dag. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

0204609007
info@promodukties.nl

1. De aanloop naar de opening

Een aankondiging in de aanloop naar de opening. Je wil niet afhankelijk zijn van toevallige passanten op de dag zelf dus is het verstandig om dagen vooruit te werken en mensen uit te nodigen voor de dag zelf.

Je stuurt uitnodigingen en zet een advertentie in de lokale krant.  Veelal wordt de meer persoonlijke 1 op 1 uitnodiging op straat vergeten en dat is een gemiste kans. Ga bijvoorbeeld de straat op met een reclame bakfiets vol met uitnodigingen en deel deze uit.

Mensen zijn gek op een feestje en als er iets gratis is op te halen al helemaal. Een lot uit de loterij of een voucher voor het rad van fortuin werkt ook heel goed. Je kunt vanalles organiseren. Een ander leuk idee om de mensen vooraf uit te nodigen is door middel van een DigiCar of Green Graffiti. 

2. Op de dag zelf

Kies een moment ergens in de ochtend voor de officiële openingshandeling en zorg voor een openingsmoment. Het knippen van een lintje en binnen is er koffie en gebak voorzien van je logo. Om te zorgen voor een toestroom gedurende de hele dag is er een promotieteam actief op straat om mensen uit te nodigen. Altijd prijs bij een rad van fortuin of kraak de kluis doet wonderen hierbij.

3. De dagen na de opening: feestweek

Niet iedereen kan op de openingsdag en uiteindelijk wil je dat het altijd druk is in de winkel dus probeer de toestroom te spreiden. Iedere dag in de eerste week na opening is er wat origineels te doen en maken de bezoekers kans op prijzen of een aardigheidje (bij een aankoop?).

Buiten de winkel is een promobike team actief om vouchers uit te delen en extra traffic te genereren naar de winkel.

Meedoen voor de hoofdprijs? Laat je gegevens achter aan het einde van de week wordt de winnaar getrokken uit alle inzendingen. Weer een mooi fotomoment voor in de krant natuurlijk! 😊

Promodukties denkt graag mee om ook van jouw winkelopening een waar feest te maken! 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

0204609007
info@promodukties.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen