PROMO-UNIT

Opvallen in het straatbeeld met de promo-unit!

 

Dit opvallende promotie medium is geschikt voor het meenemen van (duurzame) flyers en samples, waarmee je je gemakkelijk op drukke punten dichtbij het publiek kunt begeven. Aangezien het promotiemateriaal gemakkelijk te verplaatsen is, rijd je zo door naar het volgende drukke punt. Net als bij de bakfiets, kan de promo-unit worden voorzien van een topbord. Dit bord zorgt voor extra exposure, dankzij de hoogte. Zo gaat er geen enkel reclame moment verloren.
Door zowel binnen als buiten te staan met de unit, zal uw product de aandacht krijgen dat het verdient.

De bak van de promo-unit kan volledig worden gevuld met sampling materiaal, de unit wordt daarom ook vaak ingezet met een sampling of flyeractie en een promotieteam. Maar ook in combinatie met onze promobikes, bakfietsen of segways, komt de unit goed van pas. Daarnaast trekt de campagne zo meer aandacht en verspreid de boodschap zich beter.
Promodukties beschikt over een groot en divers field medewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een frisdrank campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.

 

De promo-unit kan worden bestickerd met een pakkende reclame-uiting. En dankzij de hoogte van het topbord, is de unit van een afstand al goed te zien. Op deze manier trekt de unit meer aandacht en wordt de boodschap beter verspreid.
Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:
0204609007
info@promodukties.nl

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: bakfietsen & duurzaam.