LED WAGENS

Breng jouw boodschap maximaal in beeld met de led wagens.

 

Een led wagen is een ideaal promotie medium om op te vallen. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw merk of product overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens minder zichtbaar worden door de stand van de zon of omdat het donker is, heeft de led wagen hier geen last van. Ten alle tijden is de boodschap goed te zien.

 

De led wagen heeft een scherm van 400 x 200 cm met een pixel van 7 mm. De schermen zijn goed te gebruiken voor de weergave van HD-commercials, animaties en (afwisselende) stil-beelden. Maar ze zijn ook toepasbaar voor livestreams en interactieve campagne door de open dataverbinding. Daarnaast kunnen campagnes zowel rijdend als geparkeerd vertoond worden en door een interne aggregaat werkt het geheel ‘stand alone’.

Ons label Mobielebillboards.com heeft 30 jaar ervaring op dit gebied. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten dicht bij retailers en het Point of Sale en zelf op het water zijn er mogelijkheden voor een unieke fieldmarketingactie. Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen om de reclameboodschap naar de doelgroep toe te brengen, op welke plek dan ook!
Deze mobiele reclame voertuigen, lenen zich ook heel goed om te combineren met sampling (uitdelen van samples) of flyering (uitdelen van flyers). Zodoende creëert de brandactivation visibility midden in de doelgroep EN kan er tegelijk fysiek iets meegegeven worden. Het resultaat: bereik met grote impact!

 

Promodukties denkt graag met je mee, om te kijken wat er voor jouw merk mogelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007

info@promodukties.nl

 

Zie hier een actie waarbij een LED scherm van Promodukties is ingezet.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for promodukties needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page