Reclame bakfietsen
Geen promotiemoment gaat verloren met de opvallende reclame bakfietsen!

 

Dit opvallende promotiemedium is geschikt voor het meenemen van veel (duurzame) flyers en samples waarmee je je gemakkelijk op drukke punten dichtbij het publiek kunt begeven. Aangezien het promotiemateriaal gemakkelijk te verplaatsen is, fiets je gewoon naar een volgend druk punt. Graag bewegend beeld laten zien? Kies dan voor de digitale bakfiets.

Meer informatie

 

Tijdens de aansprekende fietstocht vallen de reclame bakfietsen extra op, zodat er geen reclamemoment verloren gaat. De bakfiets kan zelfs nog worden voorzien van een topboard wat voor extra exposure zorgt in verband met de hoogte. De bakfietsen kunnen worden bestickerd met een pakkende reclame-uiting. En dankzij de hoogte van het topboard, zijn de bakfietsen van een afstand al goed te zien. Op deze manier trekken de fietsen meer aandacht en word de boodschap beter verspreidt.

 

Door, zowel binnen als buiten rond te rijden met opvallende bakfiets, zal uw product de aandacht krijgen die hij verdient. De bakfietsen kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne. Maar ook in combinatie met onze promobikes of segways komen de bakfietsen goed van pas.
Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een frisdrank campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.

Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.