Reclame bakfietsen

Geen promotiemoment gaat verloren met een opvallende reclame bakfiets!

 

Dit opvallende en duurzame promotiemedium is geschikt voor het meenemen van flyers of samples maar ook hele perskits. Omdat de bakfiets heel mobiel is en bijna overal kan komen (ook in voetgangersgebied!), is het actief opzoeken van de drukte kinderspel. Graag bewegend beeld laten zien op een event of bij een winkelopening? Kies dan voor het digitale topboard.

Elektrische bakfiets met marktkraamdakje

Perfect voor het afleggen van langere afstanden in de stad.

Bakfiets met topboard

Trekt in de drukte de aandacht boven de hoofden van de mensen.

Grote bakfiets met vast dak en achterwand

Voor een uitgebreid assortiment en verhaal op locatie.

Bakfiets met digitaal topbord

Speelt filmpjes en slideshows af.

Elektrische bakfiets voor groot volume

Voor het meenemen van veel of groter materiaal over grotere afstanden.

Bakfiets met dichte bak

Veilig opbergen achter afsluitbare klep.

Meer informatie

 

Tijdens de aansprekende fietstocht vallen de reclame bakfietsen extra op, zodat er geen reclamemoment verloren gaat. De bakfiets kan zelfs nog worden voorzien van een topboard wat voor extra exposure zorgt in verband met de hoogte. De bakfietsen kunnen worden bestickerd met een pakkende reclame-uiting. En dankzij de hoogte van het topboard, zijn de bakfietsen van een afstand al goed te zien. Op deze manier trekken de fietsen meer aandacht en word de boodschap beter verspreidt.

 

Door, zowel binnen als buiten rond te rijden met opvallende bakfiets, zal uw product de aandacht krijgen die hij verdient. De bakfietsen kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne. Maar ook in combinatie met onze promobikes of segways komen de bakfietsen goed van pas.
Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een frisdrank campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.

Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.