Guerrilla Marketing

Ben jij bereid om de grenzen op te zoeken en buiten de meeste begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied guerrilla marketing. Van green graffiti tot aan zadelhoesjes en wild plakken. Uiteraard denkt Promodukties graag mee over de invulling van uw guerrilla campagne.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Ons aanbod

SPECTACULARS IN STRAATBEELD

Soms volstaan de normale OOH media niet en moet het opvallender, anders. De fantasie is de enige beperking. Alles is te maken en te plaatsen/ op te hangen. Juist omdat het totaal niet standaard is, valt het zo op.

GREEN GRAFFITI

Deze milieuvriendelijke vorm van graffiti heeft meerdere verschijningsvormen. Uitingen kunnen worden gecreΓ«erd met krijtverf of door middel van een hogedrukspuit en een speciaal sjabloon. Het grote voordeel van het zeer plaatselijk schoonspuiten (waardoor een reclame uiting ontstaat), is dat er geen verf gebruikt wordt en het niet snel als vandalisme wordt gezien.

PROJECTIE / BEAMING

Het uitgaanspubliek verrassen met opvallend bewegend of stilstaand beeld? Ieder gebouw verandert eenvoudig in een medium dus de zeer lastig te bereiken doelgroep kan actief worden opgezocht, waar dan ook!

ZADELHOESJES

Een zeer effectief en sympathiek medium. Veel zadels zijn lek, dus het wordt sowieso gewaardeerd. Hele specifieke doelgroepen als trein forenzen of studenten zijn zeer specifiek te bereiken via hun fiets.

WILDPLAKKEN

De oudste vorm van guerrilla marketing misschien wel. Als kosten per uiting belangrijk zijn en of juist het ruigere umfeld van wildplaklocaties gezocht wordt, is dit een passend medium.