Guerrilla Marketing
Zoek de grenzen op met guerrilla marketing

 

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties. Van het bestormen van straten met StarWars stormtroopers, het bouwen van een rijdende hotelkamer, de Haarlemmerstraat volhangen met was of het beamen van gebouwen en wildplakken. Liever wat sneller een actie opzetten? Denk dan aan bijvoorbeeld green (of reversed) graffiti of zadelhoesjes plaatsen.

Ons aanbod

Guerrila Marketing campagne voor Sony Xperience

Moving Mesdag Guerrilla Marketing in Amsterdam

Met deze vorm van fieldmarketing zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is. Bekijk vooral onze voorbeelden.
In combinatie met

Sommige guerrilla marketing acties nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers, welke stuk voor stuk ervaren en enthousiast zijn.

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk hier via LinkedIn een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.