Guerrilla Marketing

Zoek de grenzen op met guerrilla marketing.

 

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing. Van green (of reversed) graffiti tot aan zadelhoesjes en wild plakken.
Met deze ludieke vorm van marketing, zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is.

 

Sommige guerrilla marketing acties, nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer- of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers, welke stuk voor stuk ervaren en enthousiast zijn.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.

 

Bekijk hier een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi.

Ons aanbod
Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation door middel van een promotieteam tijdens een PR Stunt.

SPECTACULARS IN STRAATBEELD

Soms volstaan de normale OOH media niet en moet het opvallender, anders. De fantasie is de enige beperking. Alles is te maken en te plaatsen/ op te hangen. Juist omdat het totaal niet standaard is, valt het zo op.

Fieldmarketingbureau Promodukties is duurzaam met reverse graffiti. Een guerrilla marketing actie, dat zorgt voor een creatieve brand activation.

GREEN GRAFFITI

Deze milieuvriendelijke vorm van graffiti heeft meerdere verschijningsvormen. Uitingen kunnen worden gecreëerd met krijtverf of door middel van een hogedrukspuit en een speciaal sjabloon. Het grote voordeel van het zeer plaatselijk schoonspuiten (waardoor een reclame uiting ontstaat), is dat er geen verf gebruikt wordt en het niet snel als vandalisme wordt gezien.

PROJECTIE / BEAMING

Het uitgaanspubliek verrassen met opvallend bewegend of stilstaand beeld? Ieder gebouw verandert eenvoudig in een medium dus de zeer lastig te bereiken doelgroep kan actief worden opgezocht, waar dan ook!

Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation met guerrilla marketing.

ZADELHOESJES

Een zeer effectief en sympathiek medium. Veel zadels zijn lek, dus het wordt sowieso gewaardeerd. Hele specifieke doelgroepen als trein forenzen of studenten zijn zeer specifiek te bereiken via hun fiets.

WILDPLAKKEN

De oudste vorm van guerrilla marketing misschien wel. Als kosten per uiting belangrijk zijn en of juist het ruigere umfeld van wildplaklocaties gezocht wordt, is dit een passend medium.