Guerrilla Marketing
Zoek de grenzen op met guerrilla marketing

 

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van ludieke acties. Van green (of reversed) graffiti tot aan zadelhoesjes en wild plakken. Met deze vorm van fieldmarketing zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is.

Ons aanbod
Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation door middel van een promotieteam tijdens een PR Stunt.
SPECTACULARS IN STRAATBEELD

Soms volstaan de normale OOH media niet en moet het opvallender, anders. De fantasie is de enige beperking. Alles is te maken en te plaatsen/ op te hangen. Juist omdat het totaal niet standaard is, valt het zo op.

Reversed Graffiti Promodukties
GREEN GRAFFITI

Deze milieuvriendelijke vorm van graffiti heeft meerdere verschijningsvormen. Uitingen worden gecreëerd met krijtverf of het logo ‘schoonspuiten’ door middel van een hogedrukspuit. Het grote voordeel is dat er geen verf wordt gebruikt en daardoor niet als vandalisme wordt gezien.

Nokia Projectie beaming op gebouw. Promodukties
PROJECTIE / BEAMING

Het uitgaanspubliek verrassen met opvallend bewegend of stilstaand beeld? Ieder gebouw verandert eenvoudig in een medium dus de zeer lastig te bereiken doelgroep kan actief worden opgezocht. Waar dan ook!

Guerrilla marketing zadelhoesjes Promodukties
ZADELHOESJES

Zeer effectief en sympathiek medium. Veel zadels zijn lek, dus deze actie wordt sowieso gewaardeerd. Specifieke doelgroepen als trein forenzen of studenten zijn zo gemakkelijk te bereiken via hun fiets.

WILDPLAKKEN

De oudste vorm van guerrilla marketing misschien wel. Als kosten per uiting belangrijk zijn en of juist het ruigere umfeld van wildplaklocaties gezocht wordt, is dit een passend medium.

In combinatie met

 

Sommige guerrilla marketing acties nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers, welke stuk voor stuk ervaren en enthousiast zijn.

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk hier via LinkedIn een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.