Digicars
Unieke elektrische miniwagen met LCD-scherm voor reclame-uiting.

 

Deze reclame-uiting kan bestaan uit slideshows, filmpjes en andere illustraties. Door het formaat en de elektrische aandrijving zijn de DigiCars vrijwel overal inzetbaar. Buiten in de winkelstraat maar ook binnen op een event of in een overdekt winkelcentrum!

Voorbeeld campagnes 

world animal protection

Starbucks

BKJN

Meer informatie

Naast het LCD-scherm kunnen de digicars zelf ook worden bestickerd in de stijl van jouw bedrijf. Op deze manier trekken de digicars meer aandacht en wordt de boodschap beter verspreid.

 

Digicars kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne, maar dit is niet per se nodig. Met deze unieke vorm van reclame maken, trek je namelijk al snel de aandacht van de mensen. Wel wordt de digicar vaak samen met een bakfiets of promobike ingezet, om nog beter zichtbaar te zijn.
Een goede zichtbaarheid gaat ook gepaard met een goede positionering van de mobiele billboards. Ze vallen het beste op, als ze worden neergezet en rondrijden op plekken waar ze niet worden verwacht.

 

Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over een wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een make-up campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1-op-1 communicatie.
Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: promobikes, segways & andere duurzame services. Of bekijk onze LinkedIn.