DigiCars – duurzaam promoten

Met Digicars is het gemakkelijk om duurzaam te promoten. Denk bijvoorbeeld aan onze elektrische promotiewagens om door de stad te rijden voor een opvallende campagne.

Een digicar is in feiten een unieke elektrische miniwagen, waar achterop een LCD-scherm gevestigd zit. Dit scherm is bedoeld om een reclame-uiting op te vertonen. Deze reclame-uiting kan bestaan uit slideshows, filmpjes en andere illustraties. Door de verlichting van het scherm is de uiting ook ’s avonds goed te zien. Tevens kan de digicar ook rijden als het regent.
In een drukke winkelstraat of bij een festival is jouw product of merk niet te missen!

Digicars kunnen goed worden ingezet in combinatie met een flyer of een sampling campagne, maar dit is niet per se nodig. Met deze unieke vorm van reclame maken, trek je namelijk al snel de aandacht van de mensen. Wel wordt de digicar vaak samen met een bakfiets of promobike ingezet, om nog beter zichtbaar te zijn.
Een goede zichtbaarheid gaat ook gepaard met een goede positionering van de mobiele billboards. Ze vallen het beste op, als ze worden neergezet en rondrijden op plekken waar ze niet worden verwacht.

 

Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden. Een campagne over een wasmiddel vraagt nou eenmaal om een ander profiel, dan een make-up campagne. Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie.
Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.

 

Bekijk hier een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: PromobikesSegways & andere duurzame services