Waanzinnige Woonweken bij WoonExpress

Waanzinnige Woonweken bij WoonExpress

In Oktober zijn de Waanzinnige Woonweken bij WoonExpress van start gaan! Maar hoe zorg je ervoor dat deze boodschap midden in de doelgroep terecht kwam? Dat deden we door onze showroomwagen in te zetten!  Op alle grote woonboulevards en in winkelcentra was onze d rijdende etalage te zien.

De rijdende showroom is was top tot teen ingericht met de fraaie meubels die bij WoonExpress met korting te bemachtigen waren.

Overal waar de wagen stopte was er geflyerd en maakte het publiek kans op een waanzinnige prijs: ‘1 minuut gratis winkelen’. Met een flyer heb je sowieso € 5,- korting in de winkel.

Door het hele land trekt de showroomwagen veel bekijks, en wordt deze veilige manier van reclame maken op straat, zeer gewaardeerd. Klik hier voor het filmpje.

 

Terug naar Voorbeelden guerrilla marketing acties

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (Digitale) Mobiele Media zoals “Save Tibet“, “Domino’s actie” en “Walking Billboards


 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.