Sampling
Waarom je zou moeten kiezen voor sampling? Proeven is geloven!

 

Dat is de kracht van sampling. Wij brengen jouw product naar je doelgroep, waar dan ook! Dat kan in steden in de centra zijn, op evenementen en festivals maar ook dicht bij het POS op de winkelvloer of er net buiten. Bevindt de doelgroep zich in de (stads)parken, recreatiegebieden of op het strand? Promodukties zorgt voor een passende aanpak voor het uitdelen van samples, ook op die locaties!

Ons aanbod
EVENT / FESTIVAL SAMPLING

Festivals bieden grote aantallen homogene doelgroep die open staat voor interactie, omdat men geen haast heeft. Een ideaal moment voor een lang en impactvol contactmoment.

Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation met sampling en promoteam.
INSTORE SAMPLING

Proeven is geloven. En lekker vinden is kopen. Het grote voordeel van instore sampling, is dat het aankoopmoment heel dichtbij is en de conversie naar aanschaf daardoor zeer hoog is. Dit geldt zeker wanneer er ook nog eens een speciale aanbieding geldt.

NEARSTORE SAMPLING

Proeven is geloven en binnen enkele minuten kan het product direct worden aangeschaft. Daarnaast biedt deze vorm het voordeel van de grote aantallen van stads – winkelcentrum sampling. Buiten de winkel is het bereik in aantallen altijd hoger dan in de winkel. Bijkomend voordeel van nearstore is de beschikbare ruimte.

CITY SAMPLING

In stadscentra kun je met name in het weekend eenvoudig velen tienduizenden mensen bereiken met je product. Afhankelijk of de doelgroep heel breed is of juist wat smaller, wordt er gewerkt vanuit een vaste plek of juist heel mobiel door de stad heen.

Meer informatie

Om jouw product zo origineel mogelijk (en duurzaam) te samplen, biedt Promodukties de volgende mobiele media: Samples uitdelen op drukke punten (ook bijvoorbeeld in winkelcentra) met Promobikes, bakfietsen of met segways, Flyers uitdelen met DigiCars, instore Samples en flyers uitdelen met een instore demonstratie stand. Door inzet van onze enthousiaste promotieteams en ‘mobiele media’, genereer je meer sympathie, naamsbekendheid, traffic en sales voor jouw product, dienst of winkel.

 

Bekijk hier een filmpje van een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties. Voor meer promotiesuggesties, zie: Mupi & Promotieteams.