Sampling

Waarom je zou moeten kiezen voor sampling: proeven is geloven!

 

Dat is de kracht van het uitdelen van samples. Wij brengen jouw product naar je doelgroep, waar dan ook! Dat kan in steden in de centra zijn (citysampling), op evenementen en festivals maar ook dicht bij het POS op de winkelvloer of er net buiten (instore en nearstore sampling). Bevindt de doelgroep zich in de (stads)parken, recreatiegebieden of op het strand? Promodukties zorgt voor een passende sampling aanpak, ook op die locaties!

 

Om jouw product zo origineel mogelijk (en duurzaam) te samplen, biedt Promodukties de volgende mobiele media: Samples uitdelen met Promobikes, Samples uitdelen met bakfietsen, sampling met segways, Flyers uitdelen met DigiCars, instore Samples en flyers uitdelen met een instore demonstratie stand. Maar ook sampling vanuit onze showroomwagen of duurzaam sampelen, is mogelijk. Daarnaast produceert Promodukties uiteraard custommade sampling settings, voertuigen of stands.

 

Bekijk hier een eerdere campagne, uitgevoerd door Promodukties.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007

info@promodukties.nl

 

Voor meer promotiesuggesties, zie: Mupi & Promotieteams.

Ons aanbod

EVENT / FESTIVAL SAMPLING

Festivals bieden grote aantallen homogene doelgroep die open staat voor interactie, omdat men geen haast heeft. Een ideaal moment voor een lang en impactvol contactmoment.

Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation met sampling en promoteam.

INSTORE SAMPLING

Proeven is geloven. En lekker vinden is kopen. Het grote voordeel van instore sampling, is dat het aankoopmoment heel dichtbij is en de conversie naar aanschaf daardoor zeer hoog is. Dit geldt zeker wanneer er ook nog eens een speciale aanbieding geldt.

NEARSTORE SAMPLING

Proeven is geloven en binnen enkele minuten kan het product direct worden aangeschaft. Daarnaast biedt deze vorm het voordeel van de grote aantallen van stads – winkelcentrum sampling. Buiten de winkel is het bereik in aantallen altijd hoger dan in de winkel. Bijkomend voordeel van nearstore is de beschikbare ruimte.

CITY SAMPLING

In stadscentra kun je met name in het weekend eenvoudig velen tienduizenden mensen bereiken met je product. Afhankelijk of de doelgroep heel breed is of juist wat smaller, wordt er gewerkt vanuit een vaste plek of juist heel mobiel door de stad heen.