Hostess & Hospitality

Hostesses maar ook hosts zijn er in alle denkbare profielen. Van model tot actrice, maar ook de spontane ‘girl next door’ die bereid is de hele dag keihard te werken en een paar duizend flyers uit te delen!  Het type opdracht is zeer bepalend voor het meest passende profiel. Op de Miljonair Fair past een andere dame dan bij de Huishoudbeurs. In de winkel bij een instore tasting past een ander profiel dan bij een massale outdoor sampling campagne. In samenspraak met de klant maakt Promodukties een selectie om tot een passende poule van ervaren mensen te komen. Een mondelinge training zorgt voor de puntjes op de i en de inleving in het merk!

 

Voor andere promotiesuggesties zie: instore & nearstore promoties en acteurs & entertainers.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Ons aanbod

EVENTS & FESTIVALS

De aankleding en branding van het festival terrein of tent, bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Minstens net zo belangrijk is echter het personeel! Op dat moment de ambassadeurs van het merk die in het 1 op 1 contact exact de look&feel van het merk moeten uitstralen. Soms is mooi zijn en lief lachen voldoende, in veel gevallen moet er ook gewoon hard gewerkt worden!

hostess-hospitality als ambassadeur

BEURSPERSONEEL

Je hebt hostesses en je hebt hostesses. Het type beurs is zeer bepalend voor het meest passende profiel. Op de AutoRai past een andere dame dan bij de Huishoudbeurs. In samenspraak met de klant wordt een selectie gemaakt om tot passende poule van ervaren mensen te komen. Een mondelinge training zorgt voor de puntjes op de i en de inleving in het merk.

acteur als promotiemedewerker

ACTEURS & ENTERTAINERS

Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel. Wanneer de merkactivatie vraagt om compleet ‘over de top’ gedrag wat je van een normale fieldmedewerker niet mag verwachten, zet Promodukties acteurs of entertainers in. Alleen op de winkelvloer volledig in je rol blijven of juist als speaker en teamleider op een stand de boel aan elkaar praten, ieder zijn talent!