Hostess & Hospitality

Hostess & hospitality geeft een extra beleving aan een evenement. 

 

Hostesses en hosts zijn er in alle denkbare profielen. Van model tot actrice, maar ook de spontane ‘girl next door’ die bereid is de hele dag keihard te werken en iedereen charmant te verwelkomen. Het type opdracht is zeer bepalend voor het meest passende profiel.

Ons aanbod
Hostesses hospitality Promodukties Promotie winkel X2O
EVENTS & FESTIVALS

De aankleding en branding van het festival terrein of tent, bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Minstens net zo belangrijk is echter het personeel! Op dat moment de ambassadeurs van het merk die in het 1 op 1 contact exact de look&feel van het merk moeten uitstralen. Soms is mooi zijn en lief lachen voldoende, maar meestal moet er gewoon keihard gewerkt worden!

Fieldmarketingbureau Promodukties: Zorgt voor brand activation voor oa SPA, door middel van het inhuren van hostess en hospitality
BEURSPERSONEEL

Je hebt hostesses en je hebt hostesses. Het type beurs is zeer bepalend voor het meest passende profiel. Op de AutoRai past een andere dame dan bij de Huishoudbeurs. In samenspraak met de klant wordt een selectie gemaakt om tot passende poule van ervaren mensen te komen. Een mondelinge training zorgt voor de puntjes op de i en de inleving in het merk.

Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation voor oa SPA, door middel van het inhuren van hostess.
ACTEURS & ENTERTAINERS

Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel. Wanneer de merkactivatie vraagt om compleet ‘over de top’ gedrag wat je van een normale fieldmedewerker niet mag verwachten, zet Promodukties acteurs of entertainers in. Alleen op de winkelvloer volledig in je rol blijven of juist als speaker en teamleider op een stand de boel aan elkaar praten, ieder zijn talent!

Meer informatie

In samenspraak met jullie maakt Promodukties een selectie om tot een passende poule van ervaren mensen te komen. Een mondelinge training zorgt voor de puntjes op de i en de inleving in het merk. De hostessen weten zo goed wat er wordt verwacht, waardoor de prestatie maximaal is. Promodukties heeft hostessenen & hospitality personeel geleverd op voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Zoals voor de Miljonairs Fair als de huishoudbeurs. Maar ook bij kleine winkelopeningen en instore tastings.

 

Zie ook:

Zie hier een video van een eerdere actie.
Voor meer promotiesuggesties, zie: Instore & nearstore promoties en entertainment & acteurs.