Beurzen & events
Beurzen & events bieden een ideaal moment voor een lang en impactvol contactmoment.

 

Op beurzen en events komen grote aantallen doelgroepen die openstaan voor interactie. Simpelweg, omdat ze geen haast hebben. Een ideaal moment dus voor een goed contactmoment met je consument. Daarnaast heeft Promodukties al 30 jaar ervaring met beursstandbouw. De aankleding, de branding en het personeel van een beurs of event, bepalen in grote mate de uitstraling naar het publiek toe.

Meer promotiesuggesties

Bekijk hier een eerdere actie uitgevoerd door Promodukties op de huishoudbeurs.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Hostess & hospitality & Segways.

Ons aanbod
Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation bij beurzen en events, door middel van event sampling.
BEURZEN & EVENTS

Promodukties heeft 30 jaar ervaring met beursstandbouw. De aankleding en branding van een beurs of event, bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Minstens net zo belangrijk is echter het personeel! Op dat moment de ambassadeurs van het merk die in het 1 op 1 contact exact de look&feel van het merk moeten uitstralen. Soms is mooi zijn en lief lachen voldoende, in veel gevallen moet er ook gewoon hard gewerkt worden!

PROMOPOINT

De eerst klap is een daalder waard ook op Beurzen & Events. Met de mobiele media van Promodukties komen de bezoekers van een beurs of event het eerst in contact met uw merk! Dit kan al buiten zijn voordat men het gebouw betreedt.

GUERRILLA AANPAK

Wanneer u geen deelnemer bent en niet op de beurs aanwezig mag zijn, zijn er tocht creatieve wegen te bedenken om de o zo interessante doelgroep toch te bereiken!