Beurzen & Events

Beurzen en events bieden grote aantallen homogene doelgroepen die open staan voor interactie omdat men geen haast heeft. Een ideaal moment voor een lang en impactvol contactmoment.

Ons aanbod

BEURZEN & EVENTS

Promodukties heeft 30 jaar ervaring met beursstandbouw. De aankleding en branding van een beurs of event, bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Minstens net zo belangrijk is echter het personeel! Op dat moment de ambassadeurs van het merk die in het 1 op 1 contact exact de look&feel van het merk moeten uitstralen. Soms is mooi zijn en lief lachen voldoende, in veel gevallen moet er ook gewoon hard gewerkt worden!

Showroomwagen

PROMOPOINT

De eerst klap is een daalder waard ook op Beurzen en Events. Met de mobiele media van Promodukties komen de bezoekers van een beurs of event het eerst in contact met uw merk! Dit kan al buiten zijn voordat men het gebouw betreedt.

Typische buzz actie met mobiele reclame

GUERRILLA AANPAK

Wanneer u geen deelnemer bent en niet op de beurs aanwezig mag zijn, zijn er tocht creatieve wegen te bedenken om de o zo interessante doelgroep toch te bereiken!