Als jij niet naar het terras kan, dan komt het terras naar jou

Biertje voor het terras op wielen

Als jij niet naar het terras kan, dan komt het terras naar jou

Bij het sluiten van de horeca is het tijdens Corona tijd niet mogelijk om lekker naar het terras te gaan. Lowlander bier bedacht hier wat op. Via de social mediakanalen van lokale ambassadeurs gaven liefhebbers zich op voor een Lowlander Beer experience op wielen. De winnaars kregen bezoek van de showroomwagen, geheel ingericht als bar en terras. Zo was de unieke kans om ouderwets te genieten.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

 

Bekijk hier onze andere campagnes.

 


 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.