Wildplak campagne Amazon Prime Video ‘The Boys’

Wildplakken Amazon Amsterdam ludieke actie Promodukties

Wildplak campagne Amazon Prime Video ‘The Boys’

In opdracht van Initiative plakt Promodukties de grote steden van Nederland vol met wildplak posters! Iedere locatie en stad heeft zo zijn eigen eisen dus er wordt gewerkt met meerdere formaten voor een optimaal resultaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

 

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

Meer campagnevoorbeelden van Guerrilla Marketing 

Unieke campagnes, zoals Guerrilla Marketing, PR stunts of andere ludieke acties hebben allemaal het doel om zoveel mogelijk gezien te worden. Of ter plekke, of door pers of via social media. De insteek is, dat als het in ‘het echt’ gebeurt, dit de meeste traffic genereert. Het is wel van belang om van te voren goed te weten hoe je je doelgroep wilt bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen voor advies.

Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het ‘Point of Sale’ naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Gedurende deze tijd heeft Promodukties een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards opgebouwd waarmee veel campagnes gerealiseerd worden.  Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

 

In combinatie met

Voor meer promotie-ideeën zie: Mobiele Billboards en reclame bakfietsen. Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!
Zie op LinkedIn een actie waarbij een LED scherm van Promodukties is ingezet.