Uitdagende lancering beautymerk

showroomwagen en bakfiets met bloemen

Uitdagende lancering beautymerk

Florena Fermented Skincare is een nieuw beautymerk dat bloemen gebruikt voor al haar producten. Maar hoe lanceer je in deze tijd, op een veilige manier, een nieuw beautymerk? Met een elektrische bakfiets en een showroomwagen die ondergedompeld zijn in echte bloemen natuurlijk!

Het PR Bureau schakelde Promodukties in om Florena Fermented Skincare te helpen lanceren in Nederland door een roadshow langs redacties en influencers.

Een uitdagende opdracht want voor een merk als Florena kun je natuurlijk alleen maar aankomen met de mooiste ‘echte’ bloemen. Zowel de showroomwagen als de ‘bloemenkraam-bakfiets’, werden rijkelijk gedecoreerd met de prachtigste bloemen voor een brand experience in geur en kleur! De showroomwagen met een grotere actieradius, bedient de verder gelegen adressen. De elektrische bakfiets doet alle Amsterdamse adressen aan. Conclusie: een opvallende en effectieve Florena Roadshow met een prachtig bereik!

 

 

Terug naar Voorbeelden guerrilla marketing acties

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

 


 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.