Roadshows

Wil je met je merk het land in? Wij organiseren het voor je, inclusief productie, bemanning, logistiek en vergunningen.

Ons aanbod
overdekte podiumwagen

PRESENTATIEWAGEN

De Mobiele Showroom is het prefecte medium voor het ‘showen’ van realistische settings op onverwachtse locaties. Goed in te zetten als mobiele demo- en infocentrum, walk-in showroom, rijdende etalage of als sample- en verkooppunt van nieuwe producten. Het interieur is volledig naar wens te verbouwen en in te richten.

Prodiumwagen voor een roadshow

PODIUMWAGEN

De podiumwagen is aan de zijkant en achterkant volledig open waardoor uw spectacular of brand experience op wielen enorm veel aandacht trekt in het straatbeeld. Combineer dit met een call to action op social media en een aanzienlijk bereik is gegarandeerd!

MOBIEL HIT & RUN

Alleen daar reclame maken waar de doelgroep zicht begeeft, wie wil dat nu niet? Geen passieve poster uiting bij het bushokje op dinsdag ochtend dus, maar een opvallende mobiele verschijning op zaterdagmiddag of avond. Het winkelend of uitgaanspubliek wordt opgezocht dus deze vorm van reclame is niet te missen!

Podiumwagen als guerrilla actie

MET VERGUNNING

In de grote stads- winkelcentra in Nederland, komen velen tienduizenden mensen langs op een zaterdag of koopzondag. Een uitgelezen kans voor merken om de dialoog aan te gaan met een groot deel daarvan! Promodukties kent de weg in vergunning land en regelt uw promotie of sampling campagne van A tot Z.