Roadshows
ROADSHOWS BRENGEN JOUW MERK BIJ DE DOELGROEP VOOR DE DEUR

 

De Mobiele showroomwagen is uitermate geschikt voor roadshows. De wagen is volledig transparant en dit maakt het een heel laagdrempelig medium. Er is zelfs de mogelijkheid om de wagen om te bouwen naar een winkel, een showroom/brandexpercience of mobiele vergaderruimte. Zodat je groepen mensen jouw product of dienst ter plekke kan laten ervaren. Onze podiumwagen is juist weer goed inzetbaar om te laten rondrijden als spectaculair, voor optochten of presentaties/optredens in de buitenlucht.

Meer informatie

Wil je jouw merk of product op een opvallende en leuke manier promoten? Zet dan een bijzondere wagen in zodat je jouw boodschap kunt blijven verkondigen. Promodukties zorgt voor de productie, bemanning, logistiek en de benodigde vergunningen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Mobiele billboard & Digicars. Bekijk hier hoe een showroom werd ingezet als mobiele woonkamer.

Ons aanbod
Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation door middel van een mobiele reclame met een showroomwagen.
PRESENTATIEWAGEN / Showroomwagen

De Mobiele Showroom is het prefecte medium voor het ‘showen’ van realistische settings op onverwachtse locaties. Goed in te zetten als mobiele demo- en infocentrum, walk-in showroom, rijdende etalage of als sample- en verkooppunt van nieuwe producten. Het interieur is volledig naar wens te verbouwen en in te richten.

PODIUMWAGEN

De podiumwagen is aan de zijkant en achterkant volledig open waardoor uw spectacular of brand experience op wielen enorm veel aandacht trekt in het straatbeeld. Combineer dit met een call to action op social media en een aanzienlijk bereik is gegarandeerd!

Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation door middel van een mobiele reclame met een showroomwagen.
MOBIEL HIT & RUN

Alleen daar reclame maken waar de doelgroep zicht begeeft, wie wil dat nu niet? Geen passieve poster uiting bij het bushokje op dinsdag ochtend dus, maar een opvallende mobiele verschijning op zaterdagmiddag of avond. Het winkelend of uitgaanspubliek wordt opgezocht dus deze vorm van reclame is niet te missen!

MET VERGUNNING

In de grote stads- winkelcentra in Nederland, komen velen tienduizenden mensen langs op een zaterdag of koopzondag. Een uitgelezen kans voor merken om de dialoog aan te gaan met een groot deel daarvan! Promodukties kent de weg in vergunning land en regelt uw promotie of sampling campagne van A tot Z.