Promobikes
Fiets je boodschap op abri formaat naar de doelgroep toe!

 

De Promobike is een groene reclamefiets medium en overal snel inzetbaar. In de winkelstraat, op de woonboulevard, in het park/bos of aan het strand. Zelfs binnen in het winkelcentrum of bij een overdekt event bereik je je doelgroep met deze Abrifietsen.

Voorbeeld campagne

Aviko

Albert Heijn

Deliveroo

Amnesty

DOMINO’S ACTIE

Gemeente Amsterdam

Meer informatie

De opvallende Promobike van Promodukties is uniek in Nederland! Het uitdelen van (duurzame) samples op drukke punten is gemakkelijk met deze Reclamefiets. Niet alleen zorgt de reclame fiets voor visability, ook is er gedacht over opslagruimte. Dit om op drukke punten bijvoorbeeld flyers uit te delen. Je producten hebben daarom een groot bereik. De Promobike wordt ook wel een ‘Abrifiets’ genoemd, omdat de poster op Abriformaat is geprint.

 

Duurzaam

Deze reclame-uiting wordt met spierkracht voortbewogen waardoor je op een duurzame manier in het straatbeeld verschijnt. Promodukties geeft ook advies over duurzame promotiematerialen. Breng jouw merk of boodschap op een creatieve duurzame manier midden in de doelgroep. Voor reclamebakfietsen en andere (duurzame) services zie services , duurzaam en  reclamebakfietsen

 

Positieve aandacht

De positieve aandacht is o.a. tot stand gekomen met de promotie: NEE-derland Stop de Betutteling. Tijdens deze promotieactie hebben de promobikes van Promodukties, ervoor gezorgd dat de boodschap op een duidelijke manier werd verspreid op het binnenhof van Nederland. Benieuwd naar hoe jij deze promobike (s) kan inzetten? Kom erachter wat Promodukties voor jou kan betekenen!