Flyeren
Flyeren is een simpel maar effectief reclame instrument.

Als de call to action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land!

Ons aanbod

INFORMEREN OP STATIONS

Flyeren is hiervoor een handige en snel middel om informatie over te dragen aan het reizende verkeer. 

EVENTS & FESTIVALS

Flyeren kan in de events & Festivals, maar ook zeker buiten op straat. Een plus punt hiervan is dat het gratis is en je kan veel publiek mee bereiken.

RETAIL ACTIE PROMOTEN

Door acteurs/entertainment in te zetten krijg je meer aandacht. Het is dan ook versprekend dat de flyer de broekzak haalt.   

Brengt direct

GVB

Public bike station

Meer informatie

Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie. Promodukties beschikt over een groot en meest diverse promotieteamleden bestand. Afhankelijk van de campagne en de doelstellingen, wordt hieruit het ideale flyerteam samengesteld. Een flyeractie voor een vervoersbedrijf vraagt om een ander profiel dan een actie van een make-up product. En een instore-tasting vraagt een ander profiel dan een grote sampling campagne.

 

Promodukties adviseert je graag op dit gebied en stelt een passend team van fieldmedewerkers samen.

Bekijk hier eerdere acties, uitgevoerd door Promodukties. Of bekijk bij onze andere services bijvoorbeeld: Acteurs en entertaiment, Promobikes & Reclame bakfietsen.