Flyeren
Flyeren is een simpel maar effectief reclame instrument.

Als de call to action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land!

Ons aanbod
promodukties-flyeren-gvb op stations
INFORMEREN OP STATIONS

Je hebt hostesses en je hebt hostesses. Het type beurs is zeer bepalend voor het meest passende profiel. Op de AutoRai past een andere dame dan bij de Huishoudbeurs. In samenspraak met de klant wordt een selectie gemaakt om tot passende poule van ervaren mensen te komen. Een mondelinge training zorgt voor de puntjes op de i en de inleving in het merk.

flyeren op events Promodukties
EVENTS & FESTIVALS

De aankleding en branding van het festival terrein of tent, bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Minstens net zo belangrijk is echter het personeel! Op dat moment de ambassadeurs van het merk die in het 1 op 1 contact exact de look&feel van het merk moeten uitstralen. Soms is mooi zijn en lief lachen voldoende, in alle gevallen moet er ook gewoon hard gewerkt worden!

Starbucks promotieactie Promodukties
RETAIL ACTIE PROMOTEN 

Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel. Wanneer de merkactivatie vraagt om compleet ‘over de top’ gedrag wat je van een normale fieldmedewerker niet mag verwachten, zet Promodukties acteurs of entertainers in. Alleen op de winkelvloer volledig in je rol blijven of juist als speaker en teamleider op een stand de boel aan elkaar praten, ieder zijn talent!

Meer informatie

Vakkundig en enthousiast personeel dat past bij jouw bedrijf, is de key van het succes van 1 op 1 communicatie. Promodukties beschikt over een groot en meest diverse promotieteamleden bestand. Afhankelijk van de campagne en de doelstellingen, wordt hieruit het ideale flyerteam samengesteld. Een flyeractie voor een vervoersbedrijf vraagt om een ander profiel dan een actie van een make-up product. En een instore-tasting vraagt een ander profiel dan een grote sampling campagne.

 

Promodukties adviseert je graag op dit gebied en stelt een passend team van fieldmedewerkers samen.

Bekijk hier eerdere acties, uitgevoerd door Promodukties. Of bekijk bij onze andere services bijvoorbeeld: Acteurs en entertaiment, Promobikes & Reclame bakfietsen.