LEDwagen voor ‘De dag van je leven’

LEDwagen voor ‘De dag van je leven’

In opdracht van Talpa werd Dries Roelvink verrast met een van zijn oude TV Reclames. Dit werd gedaan met een LEDwagen in  Amsterdam. De LEDwagen is te vinden in uitzending dinsdag 9 april 2019 21:30u.

In het nieuwe programma ‘De Dag Van Je Leven’ gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN’ers worden verrast met persoonlijke boodschappen. Ook ontmoeten de mensen die belangrijk voor hen zijn (geweest). Dit programma wordt er geprobeerd een beeld te schetsen van de bekende Nederlander met zijn of haar echte, eerlijke emoties.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld met LED wagens

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens door slecht buitenlicht minder zichtbaar worden, heeft deze LED wagen hier geen last van. We brengen hierdoor iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep! Zie ook onze Digicars

Bekijk vooral onze campagnes met ledwagen zoals “Save Tibet“, “Winkelcentrum Oostpoort” en OranjeFonds


GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.
Bekijk vooral onze voorbeelden zoalsVliegtuigjes in de lucht“, “Droomhuizen Amsterdam of  Wildplak Campagne” 

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.