De Digital backpack. Overal inzetbaar | Promodukties

Digital backpack: het draagbare billboard

Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen met een digital backpack! Deze reclame rugdrager heeft een digitaal scherm voor video's en slideshows. Liever stilstaand beeld met bewegende tekst? Kijk dan bij de walking billboards.

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Walking billboard(s)

Dit draagbare medium is er in twee varianten: Large en Extra Large. Middels van achteren uitgelichte posters en een programmeerbare ‘lichtkrant’ aan de bovenzijde, communiceer je zo gemakkelijk een ‘Call to Action’. Zowel overdag als ’s avonds is dit een zeer opvallende verschijning hierdoor breed in te zetten. Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, zorgen ze voor visability om jouw doel te bereiken.

Digital backpack(s)

Dit draagbare medium biedt de mogelijkheid om je met bewegend beeld (in de vorm van een slide show of video) tussen het publiek te begeven. Op veilige (1,5m) afstand val je zo nog steeds op. Het is zelfs mogelijk om een splitscreen te gebruiken waarbij de bovenzijde en onderzijde iets anders communiceren. Een stilstaande aanbieding die permanent in beeld is, combineer je zo met een video. Ook hier geldt: Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen!

Download de tarieven voor de Digital backpacks

We hebben alleen je mailadres en voornaam nodig. Bekijk direct alle tarieven voor de Digital backpacks.

Voorbeeld van digital backpacks
Stuur me af en toe inspirerende campagnes

Andere promotietips

Promodukties adviseert je graag op dit gebied waardoor jouw doel wordt bereikt. Bekijk hier eerdere acties, uitgevoerd door Promodukties. Door middel deze service combineren me andere services bijvoorbeeld: Acteurs en entertaiment, Promobikes & Reclame bakfietsen creëer je een unieke campagne waarmee je veel bereik hebt.

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.