Super Helden in actie

Super helden ludieke actie Promodukties Guerrilla Marketing

Super Helden in actie

Met het snel te hulp schieten door Super Helden op straat worden mensen compleet verrast. Zo werd zomaar je band geplakt of werd je dochter geholpen met oversteken, alles was mogelijk bij deze helden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor soortgelijke campagne.

0204609007
info@promodukties.nl

 

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

Bijvoorbeeld met digitale reclame wagens

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens door slecht buitenlicht minder zichtbaar worden, heeft deze LED wagen hier geen  last van. We brengen hierdoor iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep!

 

Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het ‘Point of Sale’ naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Gedurende deze tijd heeft Promodukties een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards opgebouwd waarmee veel campagnes gerealiseerd worden.  Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

 

In combinatie met

Voor meer promotie-ideeën zie: Mobiele Billboards en reclame bakfietsen. Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!

Zie ook campagnes op LinkedIn.